Najromantičniji par Hollywooda!

Između njih je 30 godina razlike i vole se kao prvog dana, a on je zbog nje u sedmom desetljeću postao otac!

Jeff Goldblum i Emilie Livingston - 4 Profimedia 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Brak Jeffa Goldbluma i Emilie Livingston mnogi gledaju kao jednu od najljepših priča Hollywooda.

Glumac Jeff Goldblum i 30 godina mlađa supruga Emilie Livingston posjetili su Pariz povodom Tjedna mode, a par su fotografi uhvatili dok su dolazili na crveni tepih.

Glumac svoju zgodnu mlađahnu suprugu nije ispuštao iz ruku, a već na prvi pogled jasno je kako se par ludo voli.

Kad go se pojave zajedno, zagrljaja, poljubaca i romantičnih gesti pred okupljenima ne nedostaje, a na njihovoj ljubavi zavide im brojni drugi parovi.

Iako je među njima 30 godina razlike, paru to nikad nije previše smetalo, a čini se kako je glumac s njom doista sretan. No, nije uvijek imao sreće u ljubavi.

Nakon drugog propalog braka i veze Jeff je neko vrijeme odlučio biti sam, sve dok nije upoznao Emilie, plesačicu, gimnastičarku i osvajačicu olimpijskih medalja u ritmičkoj gimnastici.

Par se upoznao dok su vježbali u teretani. Za Magazin Wired glumac je rekao: ''Vidio sam je s druge strane prepune sobe, domarširao sam do nje oduševljen i započeo nekakav razgovor."

Ostalo je, kako kažu, povijest, a pred oltar su stali 2014. godine.

2015. godine rodio im se prvi sin Charlie Ocean, a 2017. dobili su još jedno dijete, sina Rivera Joea.

''Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao imati djecu, a onda sam upoznao Emilie. Odjednom sam postao oduševljen idejom o braku i prinovi'', rekao je glumac jednom prilikom.

Njegov prvi brak bio je s glumicom Patriciom Gaul, a zajedništvo je trajalo svega pet godina.

Iako se puno o njihovu zajedničkom životu ne zna, par se skupa pojavio u filmovima ''Velika jeza'' 1983. i ''Silverado'' 1985.

Nakon Patricije Jeff se zaljubio u Geenu Davis, s kojom je snimio nekoliko filmova, ''Zemljanke su lake ženske'', '' Transylvania 6-5000'', a glumili su i u hororu ''Muha''. Jeff je s Geenom bio oženjen još i kraće nego s Patriciom. Pred oltar su stali 1987., a rastali su se 1990. godine.

A da Jeff voli izlaziti sa svojim filmskim partnericama, dokazao je i na snimanju filma ''Jurassic Park'', nakon čega je kratko izlazio s kolegicom sa snimanja Laurom Dern.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Fotografija glumice u toplesu raspametila ekipu na Instagramu, a komentira se još nešto baš uočljivo!

Zovu je kraljicom oblina, a u prilog tome sigurno idu i ove fotografije u haljini kojom ih je ponosno istaknula!

Povezana vijest Zanimljivosti Svijet ga zna kao princa Williama, a ovo je lažno ime koje je koristio dok je bio na faksu!

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Aljoše Asanovića podijelio prvu fotku s novopečenom suprugom, čini se kako im brak baš godi!

Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

Vijest o smrti jednog od tada najpoznatijih pjevača potresla je regiju, ali njegova glazba i danas živi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS