supruga ga zabilježila!

Ovom je neodoljivom šarmeru 55 godina, ali po ovakvom torzu teško bi se to dalo zaključiti!

Javier Bardem Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Javier Bardem u novom se intervjuu dotaknuo ljubavi s Penelope Cruz koja traje gotovo dva desetljeća.

Španjolski glumac Javier Bardem pokazao je impresivnu fizičku spremu u fotografiranju koje je napravila njegova supruga Penelope Cruz za magazin The Gentleman's Journal.

Fotografije koje je uslikala Penelope možete pogledati OVDJE.

U intervjuu, u kojem su pozornost ukrale njegove golišave fotografije, Bardem se dotaknuo ljubavne veze s Cruz koja je započela nakon snimanja filma "Vicky Cristina Barcelona" 2007. godine. Međutim, zvjezdani par upoznao se puno ranije.

"Ona je imala 17, a ja 22. Bio je to njezin prvi film a meni jedan od mojih prvih filmova. Veliki film", izjavio je Bardem referirajući se na film "Šunka, šunka". "Upoznali smo se na testu garderobe, gdje smo se pogledali, i valjda se nešto dogodilo. Nešto što nema nikakva objašnjenja i nadilazi logiku i rasuđivanje."

No iako je već bilo iskrica, nisu započeli vezu: "Ali nekada smo imali drukčije živote, različite ciljeve i ciljeve. Ipak, nešto je bilo tu - energija, kemija, način da se oslonimo jedni na druge kao ljudska bića. I to je tako dugo ostalo, iako se nismo vidjeli niti razgovarali dugi niz godina."

Snimanje filma "Vicky Cristina Barcelona" pod palicom Woodyja Allena ponovno ih je ujedinilo, i tada su shvatili da i dalje postoje osjećaji između njih.

"Shvatili smo da su osjećaji još uvijek živi. Vrlo živi. Na naše iznenađenje! No dogodilo se da smo oboje bili samci u tom trenutku, pa se prirodno dogodilo ono što se moralo dogoditi - dvoje se ljudi ponovno povezalo jer su dijelili gomilu stvari, puno više nego što su očekivali", priznao je Bardem. "Ali također smo dijelili da smo se upoznali i poznavali prije sve te buke, prije uspjeha i prije nego što nas je itko vidio drukčijim očima zbog onoga što smo sada bili, što smo postali. I to je važna baza, osloniti se na nekoga jer ga stvarno poznaješ i on tebe stvarno poznaje. Ti vidiš mene, ja vidim tebe. To je važno."

Par se vjenčao 2010. godine i ima dvoje djece. Više o počecima njihove veze pročitajte OVDJE.

Penelope Cruz ove je godine proslavila 50. rođendan, a što je sve rekla u intervjuu za Elle, pročitajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Monica Bellucci osvanula gola, raspametila fanove ovim prizorima: ''Kao nacrtana si!''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

1/42 >> Pogledaj i ovo +38 Celebrity Pismo Taylor Swift ismijava se na internetu, razlog je zbunjujući: ''Ovo izgleda kao da je pisao šestogodišnjak...''

Lanu Jurčević napali da je loš primjer djeci, ovako je odgovorila na optužbe: ''Sad sam još sigurnija da...''

Sjećate se njega? Bio je mlada nada hrvatskih sapunica, a danas ima novo ime i sasvim drukčiji posao!

Povezana vijest Celebrity Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

Povezana vijest Nekad i sad Donna iz Beverly Hillsa zaprepastila novim izgledom! Što je to nekadašnja slatkica učinila od sebe?

Što se događa s prstima kralja Charlesa? Svi pričaju o njihovu izgledu, postoji objašnjenje za to

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS