Još treba pomoć

Jadranka Kosor nije se skroz oporavila od operacije, ali uz svog najdražeg muškarca ne skida osmijeh s lica!

Jadranka Kosor Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Jadranka Kosor prošetala Zagrebom u društvu sina Lovre, a i dalje se kreće uz pomoć štaka.

Naša bivša premijerka Jadranka Kosor prošetala je Zagrebom, no čini se kako se još uvijek nije u potpunosti oporavila od operacije koljena pa se i dalje kreće uz pomoć štaka.

No 70-godišnja Jadranka bila je dobro raspoložena, odjevena u crni komplet s hlačama i plavom majicom, a društvo joj je pravio sin Lovro.

Jadranka je Lovru dobila 1994. godine, a njegov je otac sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon kratke i teške bolesti. U listopadu 2015. godine Lovro se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Mateom, s kojom je dobio i sinčića.

Povezana vijest Celebrity Jadranka Kosor objavila je fotku s našim političarem s kojim si nije bila dobra: ''Ova fotografija je za udžbenik!''

Premijerka ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila da se dobro snašla u ulozi bake jer je i nju sama odgajala baka. Lovro je, inače, ugledan član akademske zajednice. Doktorirao je prije svoje 30. godine i radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a objavio je i vlastitu knjigu.

Inače, bivša premijerka je na operaciji koljena bila u studenom prošle godine, a o svom oporavku redovito izvještava pratitelje putem društvenih mreža.

Povezana vijest Celebrity Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra koje je naglo obrisao, nisu joj uspjele promaknuti!

Otkako je obznanila vijest da je operirala koljeno, pristižu joj brojne poruke podrške i želje za što bržim oporavkom.

"Sretno, vjerujem da ćete se uspješno i brzo oporaviti, kao uvijek. Vi ste borac", napisao joj je jedan korisnik X-a, a ona mu je odgovorila: "Hvala Vam. Teško je, ali ide."

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS