nekoga je i pohvalio

Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

Jacques Houdek Bruno Fantulin/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jacques Houdek je na društvenim mrežama komentirao izvođače u prvom polufinalu Dore.

Bivši predstavnik Hrvatske na Eurosongu, pjevač Jacques Houdek oglasio se na društvenim mrežama nakon prve polufinalne večeri Dore.

Jacques je bez dlake na jeziku prokomentirao izvođače u prvom polufinalu, a pohvalio je samo jednu osobu.

Povezana vijest Zanimljivosti Pljušte reakcije na prvo polufinale Dore, evo kakvi su komentari: "Kanye za siromašne, Daft Punk Balkan..."

"Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio 'Gospodin Glas'. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu!" napisao je Jacques na Facebooku, a mnogi su se u komentarima složili s njim.

Stefany, koju je spomenuo, predstavila se s pjesmom "Sretnih dana dat' će Bog" te je prošla u finale Dore, a sve finaliste pogledajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Kakvo iznenađenje na pozornici Dore! Severina se pridružila Letu 3, pogledajte trenutak koji je izazvao opće oduševljenje

Drugo polufinale Dore održat će se u petak 23. veljače, a finale je u nedjelju 25. veljače.

Podsjetimo Jacques je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu 2017. godine s pjesmom "My Friend", s kojom je prošao u finale, a natjecanje ja završio na 13. mjestu.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Severina se oglasila nakon najvećeg iznenađenja na Dori, objasnila je kako je došlo do ove suradnje!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Vlado Kalember deset godina nakon razvoda od Ane Rucner priznao: "Kanim se ženiti..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS