"beba postaje velika..."

Supruga Matea Kovačića u topiću i suknji istaknula sve veći trudnički trbuh i otkrila hit destinaciju na kojoj boravi!

Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na odmoru u Italiji Izabel Kovačić pokazala je trudnički trbuh koji je savršeno istaknula ljetna, bijela kombinacija.

Izabel Kovačić, uspješna poduzetnica i supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, podijelila je novu fotografiju na Instagramu.

Istaknula je trudnički trbuh, a baterije trenutačno puni u preksrasnom Positanu u Italiji.

Nosila je bijelu lepršavu ljetnu suknju, koju je iskombinirala s topom u istoj boji, no naravno, najveću pažnju ukrao je trbuh koji se nazirao.

"Beba postaje velika", napisala je uopisu objave.

Izabel je vijest o dolasku prinove objavila uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj. Par zajedno već ima sinčića Ivana, kojeg su dobili u siječnju 2020.

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Njezine godine stalna su tema rasprava, no ona tvrdi da je baš ovo zaslužno za njezin mladolik izgled!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Monica Bellucci istaknula svu raskoš ženskih oblina dekolteom kakav čak ni na njoj još nismo vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Bliži se važan dan u obitelji Franke i Ćorluke, pjevačica je objasnila o čemu je riječ: ''Ne mogu vjerovati...''

Povezana vijest Celebrity Atraktivnu sestru naše gumice prati više od 100 tisuća ljudi, kad vidite njezine fotografije, bit će vam jasno zašto!

Povezana vijest Celebrity Šest godina od hit-projekta Nove TV naša glumačka zvijezda vraća se na ekrane, a tadašnje snimanje pamti po posebnom događaju: ''Bila su samo dva dana razlike!''

Povezana vijest Celebrity Slavna voditeljica viđena je u javnosti nakon dugo vremena, njeno stanje nije najbolje, početkom godine objavila je da je bolesna

Povezana vijest inMagazin Njezina priča ona je o kojoj sve žene potajno sanjaju: Bila je dovoljno hrabra i upustila se u ono što joj je dugo bila želja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS