i u dobru i u zlu!

Izabel Kovačić javila se hrvatskim navijačima nakon infarktne utakmice Hrvatske, ovo je poručila!

Izabel Kovačić Tom Dubravec/Cropix 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Izabel Kovačić pohvalila je hrvatske navijače koji su bodrili našu reprezentaciju u Leipzigu, evo što im je poručila.

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, objavila je na u priči na Instagramu video u kojem je pohvalila hrvatske navijače.

"Hrvatski navijači najbolji su na cijelom svijetu. Ponosna sam", napisala je podijelivši snimku jednog navijača.

Nažalost, posljednja utakmica Hrvatske u skupini nije završila najbolje, a u zadnjoj sekundi Talijani su zabili gol za izjednačenje, čime je Hrvatska ispala iz natjecanja.

No Izabel i Mateo imaju sretnije vijesti za slavlje. Uoči Eura Izabel je objavila kako čekaju svoje drugo dijete.

Par već ima sinčića Ivana, a vjenčali su se 2017. godine.

Povezana vijest Celebrity Supruge Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića javile su se iz Leipziga, ali prave zvijezde ove objave nisu one!

Povezana vijest Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Povezana vijest Celebrity Kovačićeva Izabel javila se nakon objave sretnih vijesti uz emotivne riječi: ''Žena cijeni podršku i privatnost u ovom najranjivijem razdoblju...''

Povezana vijest Celebrity Tko je sestra Izabel Kovačić? Sve zanima odgovor na ovo pitanje nakon što ju je spomenula u važnoj objavi!

Povezana vijest Celebrity Izabel Kovačić objavila je nikad viđene fotografije iz djetinjstva i pokazala stariju sestru koja joj je uzor!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Jedan od najpoznatijih srpskih voditelja skinuo majicu, ekipa ne vjeruje što vidi: "Gospodine, jeste li vi čuli za godine?"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Ni supruga Ivana Perišića nije htjela propustiti važnu utakmicu, objavila je fotku s tribina, djeca joj prave društvo!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS