s godinama sve ljepša!

Umirovljena manekenka zablistala je u oskudnom izdanju s perlicama na svjetski poznatom karnevalu u Rio de Janeiru

Izabel Goulart - 8 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Izabel Goulart mamila je poglede u atraktivnom izdanju na karnevalu u Rio de Janeiru i tako istaknula svoju besprijekornu figuru.

Jedna od najpoznatijih svjetskih modela, Izabel Goulart gostovala je na karnevalu u Rio de Janeiru.

Odjevena u minijaturni grudnjak izrađen od zlatnih perlica i identičnim tangicama svu pažnju usmjerila je na svoju isklesanu tijelesnu figuru.

Kosu je svezala u visoki rep, a nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine neobične naušnice i lančić koji su izrađeni od kamenja u raznim bojama.

Zlatne otvorene sandale na petu i crna olovka na očima dodatno su naglasile već dovoljno atraktivan stajling.

Fotografije u navedenom outfitu, Izabel je objavila i na svom Instagram profilu gdje je zadobila mnoštvo komplimenata od svojih pratitelja.

"Blistaš poput sunca", "Predivna", "Krasna", "Ljepotica", "Savršena" "Wow", "Uvijek posebna", glasili su neki od brojnih komentara.

Njezina manekenska karijera rano je počela. Odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteže u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te potpisala za agenciju Success.

Izabel je inače zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa, a svoju vezu ne vole previše javno iskazivati iako s vremena na vrijeme jedno drugome posvete znakove pažnje kojima pokažu međusobnu iskrenu ljubav.

Nedavno su na plaži pokazali zavidne vještine i izvodili akrobacije kojima su se pohvalili na svom Instagramu.

Kevin je na pijesku legao na leđa te jednom nogom i rukama pridržavao Izabel, koja se izvinula kako bi mu dala poljubac. Video je prikupio više od 137 tisuća lajkova, a pratitelji su već navikli na njezine akrobatske vještine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Doris Pinčić Guberović potvrdila da čeka treće dijete: ''Točno je, svi se radujemo još jednom malom biću''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS