nismo ga dugo vidjeli u javnosti

Naš bivši predsjednik bez svog zaštitnog znaka izgleda potpuno drugačije, primjećujete li vi što nedostaje?

Ivo Josipović Slavko Midzor/PIXSELL 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivo Josipović pojavio se na predstavljanju knjige novinara i književnika Drage Pilsela. Nosio je klasično odijelo, ali je izgledao potpuno drugačije jer nije nosio svoj zaštitni znak.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović već se dugo nije pojavio u javnosti, ali sada je napravio iznimku te stigao na predstavljanje knjige novinara i književnika Drage Pilsela ''U što vjerujemo mi koji u Boga vjerujemo'' u HND-u.

Fotografi su Josipovića snimili u trenutku kada je skinuo dioptrijske naočale, a bez svog zaštitnog znaka izgleda je izgleda potpuno drugačije.

Bivši predsjednik za ovu prigodu odjenuo je klasično odijelo u kojemu smo ga često viđali i za vrijeme mandata koji je trajao od 2010. do 2015. godine.

Inače, bivši predsjednik u sretnom je braku sa suprugom Tatjanom. Ivo i Tatjana upoznali su se 1988. godine, dok su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Vjenčali su se 1990. i godinu dana kasnije dobili kćer Lanu. Samozatajna Lana nije se puno eksponirala tijekom očeva mandata, a i danas živi daleko od očiju javnosti te radi kao asistentica profesora na ETH Zurich federalnom institutu za tehnologiju.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Uplakani Liamov otac stigao je u hotel u kojem je njegov sin tragično preminuo, prizori su to koji lome srca!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Preporuke Marija Šerifović priredila spektakl u Rijeci koji ni ona sama nije očekivala, posebno ju je oduševio jedan fan: ''Brate, imaš...''

Meghan Markle i princ Harry povukli potez koji je siguran dokaz da ih više nećemo vidjeti u Velikoj Britaniji?

Sead Bojić napustio MasterChef pa komentirao žiri: ''Sa sigurnošću mogu reći...''

O sinu Liama Paynea, kojeg je dobio s 10 godina starijom pjevačicom, jako se malo zna, ali ovo je poznato

Povezana vijest Zanimljivosti Irmi je žao što je njezina MasterChef avantura završila: ''Bilo je teško prihvatiti da je kraj...''

Povezana vijest Celebrity Naš ministar sporta i turizma ovako je odgovorio na komplimente koje dobiva: ''Meni je bitno da me pamte po nekom rezultatu''

 


 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS