Uhvaćena na aerodromu

Ivana Knoll vratila se iz Katra, zbog svojih atraktivnih pojavljivanja tamo skupila je nevjerojatnu brojku pratitelja na Instagramu!

Ivana Knoll - 2 Goran Stanzl 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ivanu Knoll fotografi su uhvatili na aerodromu u Zagrebu, a vratila se iz Katra, gdje je pratila Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll s osmijehom na licu vratila se u Hrvatsku iz Katra, a na samom dolasku snimili su je fotografi.

Ivana je pozirala u crnim kožnim tajicama s dresom na sebi, a preko je nosila crni kožni sako. Kao modni dodatak imala je crnu torbicu i nešto nakita, a raspuštena kosa i bež ruž dodatno su podignuli cjelokupni izgled.

Na nizu fotografija koje su u našoj galeriji možemo vidjeti kako je Knoll bila baš dobro raspoložena te nije skidala osmijeh s lica.

Knoll je bila na svakoj utakmici Hrvatske na tribinama u Katru i vjerno podržavala naše nogometaše, a zbog svojih atraktivnih pojavljivanja tamo skupila je impresivnu brojku od 3,4 milijuna pratitelja na Instagramu. 

Privukla je i pažnju svjetskih medija, koji su redovito izvještavali o njezinim seksi navijačkim izdanjima te je tako obranila titulu naše najpoznatije navijačice, koju je ponijela na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Na jednoj od utakmica uhvaćena je s dečkom Antom, kojeg je dosad skrivala od javnosti, no ovog puta to joj nije uspjelo.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Brad Pitt ne odvaja se od bivše supruge svojega kolege, razlika od 30 godina ne predstavlja mu problem

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS