''ona je umjetnost!''

Knoll u tajicama i dekoltiranom topu pokazala nikad tanji struk: "Od jednostavne odjeće napraviš kao da vrijedi milijune"

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll otputovala je u Amsterdam, gdje je očarala u potpuno jednostavnom outfitu, a njezin izgled pohvalili su i pratitelji na društvenim mrežama.

Naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll na društvenim mrežama često počasti svoje obožavatelje atraktivnim izdanjima, a tako je bilo i ovoga puta u Nizozemskoj.

Pozirala je u sportskom izdanju koje se sastojalo od crnih tajica i kratke dekoltirane majice, u kojoj se istaknuo i Ivanin nikad tanji struk.

"Amsterdam, do sljedećeg puta", napisala je u opisu objave, a pratitelji su joj uputili brojne pohvale.

"Jednostavno prelijepa" "Najseksepilnija ljepotica", "Wow", "Ona je umjetnost", "Ti od jednostavne odjeće napraviš kao da vrijedi milijun dolara", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Knoll je nedavno u crnom grudnjaku počastila pratitelje za svoj rođendan, a pokazala je i što je dobila na poklon. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Ponosni trener Dinama na utakmicu je poveo lijepu suprugu, s kojom je u braku 27 godina

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom izrazio svoju želju, a njegov originalni outfit za safari je neodoljiv!

Povezana vijest Celebrity Ova ekipa pripremila je jako dobro iznenađenje, a Maja je primijetila detalje: ''Ispada kao da ste goli!''

Povezana vijest Celebrity Legendarni Mitch iz Spasilačke službe oprostio se od preminulog kolege: "Spasio mi je život..."

Povezana vijest Celebrity Obožavatelji Gwen Stefani tvrde da ovo nije ona: "Vratite periku na metlu, izgleda grozno!"

Povezana vijest Zanimljivosti Ovo je najskuplja proslava 18. rođendana na Balkanu? Ono što je od obitelji dobio na poklon zvuči nestvarno!

Povezana vijest inMagazin Skandalozne svađe, strastvene ljubavi i izvanbračna djeca: Tko su domaće zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS