Zovu je zvijezdom u usponu!

Knoll opet nosi seksi, kockasti dres, ali razlog ovaj put nije utakmica, već nešto sasvim drugo!

Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll obavijestila je svoje pratitelje da je dala intervju za tabloid TMZ-u, no nije otkrila točnu temu razgovora.

Ivana Knoll objavila je fotografiju u navijačkom izdanju, no ovoga puta u pitanju nije bila utamkica, već je bila riječ o gostovanju na TMZ-u, jednom od najpoznatijih svjetskih tabloidnih portala.

Za tu prigodu odabrala je crvene tajice visokog struka na koje je kombinirala top s crveno-bijelim kockicama. Srebrni nakit, crveni ruž i ispeglana kosa sjajno su se uklopili.

"Hvala vam što ste me primili", napisala je Knoll.

"Zvijezda u usponu", "Seksi", "Tako si lijepa!", "Ljepotice", "Superzvijezda u nastajanju", "Božanstveno lijepa i seksi", "Jednostavno savršena poput prave boginje s predivnim osmijehom", nizalo se u komentarima.

Inače, Ivana nakon Miamija uživa u Los Angelesu, a od tamo se pohvalila odlaskom na koncert pjevača Jasona Derula.

Za ovaj izlazak odjenula je ultrakratku crnu haljinicu te je pokazala svoje duge noge, a ni raskošni dekolte nije mogao proći nezamijećeno. Nakon odlaska u klub otkrila je kako se nalazi u VIP loži pa se pohvalila i videom na kojem pleše s Jasonom. Poslije koncerta javila se iz kreveta, u kojem se previjala u spomenutoj kombinaciji, a poglede je mamila njezina bujna stražnjica.

Knoll je krajem prošle godine privukla veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u Katru kao najseksepilnija navijačica, a tako je i započela njezina karijera kada su je primijetili na tribinama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

No, osim fotografa, Knoll su zamijetili i brojni holivudski zavodnici, pa je tako dosad uživala i u društvu Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Momčilo Otašević nakon kraha braka s Jelenom Perčin odvažio se na veliku promjenu, sviđa li vam se njegov novi imidž?

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS