očekivano najvatrenija!

Ivana Knoll postala je glavna atrakcija među navijačima, popela se na stol pa dodatno zagrijala već uzavrelu atmosferu!

Ivana Knoll - 5 Robert Fajt/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Konll prava je senzacija u Berlinu, već se fotografirala s našim navijačima, a atmosferu je dodatno zapalila i na stolu.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll stigla je u Njemačku gdje će s tribina bodriti hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu.

Koll je u svom stilu prošetala punktom Brandenburških vrata u Berlinu gdje obišla naše navijače, a svi su htjeli napraviti fotografiju s njom. 

Zagrijala je atmosferu i na stolu na kojem se popela, a svi prisutni su njezin performans popratili skandiranjem. Sve to pogledajte u našoj galeriji.

Na sebi je imala hrvatski crop top dres i široku sivu trenerku. 

Kako je Ivana izgledala prije nego je postala popularna pogledajte OVDJE.

Malo tko zna da tečno govori i njemački jezik, OVDJE poslušajte kako zvuči.  

Povezana vijest Celebrity Najpoznatije hrvatske navijačice pokazale svoje navijačke outfite, jedna je hrvatskim simbolima čak uredila i nokte!

Povezana vijest Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako Ivana Knoll govori njemački! Svojim pratiteljima javila se ispred stadiona pa sve iznenadila videom

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna supruga Ivana Rakitića sve je raspametila fotkama u raskošnom bikiniju: Savršeno tijelo, prava si ljepotica!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kate Middleton oglasila se prvi put nakon dijagnoze, sve je objasnila u dirljivoj objavi pa otkrila na kojem događaju će nazočiti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS