ne izlazi iz badića

Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

Ivana Knoll Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Ivana Knoll trenutno uživa na Maldivima i ne prestaje objavljivati svoje seksi fotografije.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll ne prestaje s provokativnim objavama s Maldiva gdje ovih dana odmara.

Nakon što je pratitelje na Instagramu počastila fotkama u sićušnom bikiniju, pohvalila se zanosnim oblinama u još jednom seksi badiću.

Ovaj put je uskočila u jednodijelni model s tangama te je kameri okrenula leđa, a zbog njezine bujne pozadine u drugi plan je pao i prekrasan zalazak sunca.

"Zgodna", "Kakva moćna pozadina", "Savršeno tijelo", "Boginja", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotki.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene, a nakon što su svijet obišle njezine fotografije s utakmice Hrvatske i Nigerije, na kojima nosi haljinicu s kockicama, stekla je nadimak naše najseksi navijačice.

Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja, a najčešće objavljuje svoje golišave fotke. 

Ranije ove godine primijetili su je i paparazzi u Miamiju, gdje je provela nekoliko mjeseci ii gdje je također plijenila pozornost u mnijaturnim badićima.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Maja Šuput pohvalila se novosti koju je skrivala dvije godine, pa se upisala u povijest: ''Prva sam na svijetu...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić malo prije poroda pokazala poveći trudnički trbuh pa se požalila: "Ne mogu više"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS