BILI SU VIDNO RASPOLOŽENI!

Lijepa političarka i naš glazbenik u sretnom su braku već 17 godina, a sada su uhvaćeni u rijetkom izlasku, evo koji je bio povod!

Mile i Ivana Kekin Goran Mehekek / CROPIX 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Mile i Ivana Kekin ne skrivaju kolika su podrška jedno drugome. Naš glazbenik nedavno je brojne fanove raznježio objavom nakon što mu se supruga kandidirala za predsjednicu Hrvatske.

Naš glazbenik Mile Kekin i njegova supruga Ivana svoj privatan život drže podalje od očiju javnosti te ih rijetko imamo priliku vidjeti zajedno na javnim događanjima. Sada su ipak spremno pozirali ispred fotografskih objektiva.

Naime, par je stigao na premijeru filma Rajka Grlića ''Svemu dođe kraj''. Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske i glazbenik nosili su crne modne kombinacije, a ako je suditi prema fotografijama, bili su vidno raspoloženi.

Mile i Ivana u braku su već 17 godina, a roditelji su sina Vita i kćeri Miše.

Ivana je nedavno objavila da će se ove godine natjecati za Pantovčak, a kako ju je njezin suprug podržao pročitajte OVDJE.

Lijepu političarku nedavno su uhvatili fotografi i na zagrebačkoj špici. Tada je brojne oduševila jednim detaljem, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Doris Pinčić raznježila je obožavatelje rijetkom fotografijom drugog supruga i kćerkice, otkrila je i gdje su bili!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako David Beckham započinje dan: Skinuo je majicu, pa pokazao torzo i žestoku rutinu!

Omiljeni regionalni bend stiže u zagrebačku Arenu, evo i kada: ''Publika nas je tražila!''

Mia Dimšić priznala koji je najsmješniji trač koji je čula o sebi, ali i koji je najgori ulet koji je doživjela!

Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Povezana vijest Celebrity Doris Pinčić raznježila je obožavatelje rijetkom fotografijom drugog supruga i kćerkice, otkrila je i gdje su bili!

Povezana vijest Celebrity U srpskom realityju prevario je trudnu zaručnicu, ali to ne želi priznati, ona mu poslala žestoku poruku: ''Monstrume!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS