Slatki su jako

Rakitić i lijepa Raquel proslavili godišnjicu braka, fotke koje je ona objavila pokazuju da se vole kao prvog dana!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel Mauri/Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Raquel Mauri ugodno je iznenadila svoje pratitelje s novim nizom fotografija na kojoj ona i Ivan šetaju po pješčanoj plaži.

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri pokazala je kako njih dvoje uživaju na odmoru.

Naime, par sretno šeta držeći se za ruku po pješčanoj plaži. Ivan na sebi ima rozo-bijele kupaće hlače, dok Raquel pozira u dugoj pletenoj bijeloj haljini koja je pokazala njezinu besprijekornu figuru.

Kao modni dodatak nosila je šešir i sunčane naočale, a kosu je raspustila.

"Dva srca, jedan dom", napisala je Mauri u opisu.

"Predivni", "Prekrasan par", "Volim vas", "Uvijek divni", "Ma preslatko", "Koliko ljubavi na fotografijama", samo su neki od komentara.

Mauri je nedavno uhvaćena kako se kupa u jednodijelnom bikiniju na otoku Formentera u Španjolskoj. Svu pažnju privukla je zbog svoje prezgodne linije.

Raquel i Ivan već neko vrijeme uživaju na odmoru, a nedavno su se pohvalili i fotografijama s jahte na kojoj su plovili.

Ovaj par zna se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Lijepa kći Tomislava Karamarka pronašla je sreću u Londonu, a sada se vratila u Zagreb iz posebnog razloga!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 inMagazin Luciji Lugomer druga prinova stiže u vrijeme tužne obljetnice, ni sama nije mogla suzdržati suze

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS