Slavilo se u Kulmerovim dvorima

Iva Todorić objavila rijetku fotografiju s djedom Antom i posvetila mu emotivne riječi za 96. rođendan: "Držiš me, držim te"

Iva i Ante Todorić - 2 Iva Todorić/Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Iva Todorić objavila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju s djedom Antom Todorićem povodom njegova 96. rođendana.

Iva Todorić otkrila je na svojem Instagramu da se ovih dana slavilo u Kulmerovim dvorima, u kojima živi s obitelji, i to povodom rođendana njezina djeda Ante Todorića.

Ivin djed navršio je 96 godina, a da je još u itekako dobroj formi, pokazala je na fotografiji snimljenoj na proslavi, ali i u poruci koju mu je posvetila.

"Držiš me, držim te. 96. I još uvijek mlad u duši. Godine su samo broj za mog didu. Idemo brojiti dalje, dida, rekao si do sto", napisala je Iva uz njihovu zajedničku fotografiju.

"Poštovanje, veliki pozdrav za strikana", "Dida mudar iako je mladić u duhu i tijelu", "Dida Tone", "Dok je dida tu i djetinjstvo je iza ugla. Zagrli didu u moje ime", "Didica naš dragi, sretan mu ročkas", "Tvrd ka stina", "Čestitke dedi, čuvajte ga", dio je komentara Ivinih pratitelja koji su se pridružili rođendanskim čestitkama i željama.

Iva je početkom godine proslavila svoj 47. rođendan, a povodom toga prijatelji i članovi obitelji pripremili su joj zabavu iznenađenja, čime se također pohvalila na društvenim mrežama. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Emilija Kokić se s dobro poznatim mužem u javnosti rijetko pojavljuje, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS