kakva ekipa!

Iva Majoli družila se sa svjetski poznatim facama, objavila je i fotografije: "Legende na okupu!"

Iva Majoli Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Iva Majoli na Instagramu se pohvalila fotografijama s Mikeom Tysonom, Ronaldom i drugim svjetski poznatim facama.

Naša umirovljena tenisačica Iva Majoli (46) i njezin suprug, talijanski poduzetnik Roberto Calegari, ovih su se dana zabavljali u društvu svjetski poznatih faca na eventu jedne teniske akademije u Francuskoj.

Iva je na Instagramu objavila fotografije na kojima poziraju s boksačkom legendom Mikeom Tysonom i popularnim DJ-jem Bobom Sinclairom, te jednu grupnu fotku na kojoj su i čuveni brazilski nogometaš Ronaldo Nazario de Lima te bivša francuska tenisačica Marion Bartoli.

"Je li ovo teniska akademija ili holivudski party nakon Oscara?", "Legende na okupu!", "Iva, odlično izgledaš", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Majoli je nedavno u podcastu Infinity pričala i o svojim druženjima s Georgeom W. Bushom, Tonyjem Blairom te Leonardom Dicaprijem, a jednom je prilikom objavila i fotografiju s pokojnom zvijezdom "Prijatelja" Matthewom Perryjem.

Proslavljena Zagrepčanka se 2022. godine udala za talijanskog poduzetnika, a u braku s prvim suprugom Stipom Marićem dobila je kći Miju.

Povezana vijest inMagazin Iva Majoli progovorila o braku s talijanskim poduzetnikom: ''Posrećilo mi se, nadam se da je to - to!"

Povezana vijest Celebrity Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

Povezana vijest Celebrity Iva Majoli objavila fotografiju sa sestrom, koja za razliku od nje i brata nikada nije punila medijske stupce privatnim skandalima

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Nove fotke slavne glumice potaknule šuškanja o četvrtoj prinovi, svo troje djece ima s različitim partnerima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS