uživa s novim mužem

Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

Iva Majoli - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Iva Majoli je sa suprugom Robertom Calegarijem otputovala na Maldive odakle se javila na Instagramu.

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem otputovala je na Maldive.

Novopečeni supružnici prve dane bračnog života proveli su u čistom luksuzu u hotelskom kompleksu Joali Being odakle se Iva neprestano javljala na Instagramu.

Sada je na društvenoj mreži objavila i jednu fotografiju s odmora kojom je posebno oduševila pratitelje.

"Tjedan je bio odličan. Brinite o svojem tijelu i duši", napisala je u opisu fotke na kojoj je pokazala figuru u jednodijelnom crnom badiću s velikom rupom koja otkriva dio trbuha.

"Wow, the body", komentirala je Snježana Mehun koja je našoj tenisačici pripojila nadimak legendarne manekenke Elle Macpherson. S njom su se složili i drugi Ivini pratitelji koji su joj poručili da je pravi komad i obasuli je zaljubljenim smajlićima i lajkovima.

Majoli je još fotografija s odmora podijelila u svojim pričama na Instagramu, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Majoli se za talijanskog poduzetnika udala početkom listopada u Milanu gdje zajedno i žive, a vezu su potvrdili malo prije vjenčanja.

Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug joj je bio poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naša pjevačica suočila se s teškom dijagnozom, a spas je pronašla u vjeri i Bogu: "Ti, ćaća moj gore, kojeg puno volim, kojem vjerujem"

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Saša i Tihana Zalepugin bili su nerazdvojni 30 godina, a on je zbog nje promijenio mišljenje: "Izbjegavao sam drugi brak, ali..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS