Što to znači?

Iris Livaja podijelila je zagonetnu poruku prije utakmice svog supruga: ''Prelila mi se čaša...''

Iris Livaja - 2 Tom Dubravec / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Supruga nogometaša Marka Livaje, Iris Livaja, objavila je poruku koja je zbunila sve njene pratitelje na Instagramu.

Supruga hajdukovca Marka Livaje, Iris Livaja, prije utakmice Hajduka i Varaždina objavila je zagonetnu poruku na društvenim mrežama.

Naime, Iris je podijelila tekst na engleskom koji u prijevodu znači: "Stanje uma. Prelila mi se čaša.'' A još više mnoge je zbunila priča prije ove na kojoj je objavila žensku osobu koja ispred lica drži papir s upitnikom.

Što se točno zbiva i odnose li se ovi osjećaji na nju ili na supruga Marka, obzirom na stanje Hajduka u posljednje vrijeme, još se ne zna.

Iris i Marko u braku su od 2022. godine, a vjenčali su se nakon osam godina veze. Imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Branko Đurić u izlazak je poveo suprugu Slovenku, a njen zamamni dekolte ukrao je svu pozornost sa slavnog muža!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako su Bloom i Maja zagrljeni zaspali na plaži, ovim prizorima teško je odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Marko Livaja utrčao na teren pa privukao veliku pažnju, evo koju promjenu su svi odmah primijetili!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja mamila je poglede u prozirnom topu koji je istaknuo njezin isklesani trbuh

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja prije Marka je ljubila dinamovca, romansa je trajala kratko, ali njihove zajedničke fotke još se mogu pronaći!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS