Opet zajedno

Susret omiljenog televizijskog dvojica obradovat će gledatelje našeg hit-showa, očito je da su nedostajali jedan drugom!

Igor Mešin i Filip Detelić Nova TV 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Igor Mešin i Filip Detelić družili su se na eventu Nove TV u Puli koji je organiziran povodom polufinalnog žiriranje za prestižni međunarodni Emmy.

U Puli je u utorak održano polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Najbolji glumac (Best Performance by an Actor) za ''52. Međunarodnu nagradu Emmy®'', u sklopu kojeg je organiziran i event Nove TV, na kojem su se okupila brojna poznata lica.

Posebno je bilo lijepo vidjeti ponovni susret omiljenog dvojca s malih ekrana, glumaca i voditelja showa "Tvoje lice zvuči poznato" Igora Mešina i Filipa Detelića.

Filip je bio u nešto opuštenijem izdanju od Igora, koji se baš dotjerao, a pozirali su zagrljeni i nasmijani, te su uživali i u druženju s drugim uzvanicima. Fotografije s događaja pogledajte u našoj galeriji.

''Lijepo i ugodno, rekao bi čovjek na kraju te jedne poslovne TV godine, da se malo svi skupimo, podružimo, da sudjelujemo u ovim nominacijama i da se uzbuđujemo zajedno s kolegama'', izjavio je Igor Mešin na događaju za Novu TV.

Filipu je show "Tvoje lice zvuči poznato" bio prvo voditeljsko iskustvo, a brzo je osvojio simpatije gledatelja. Sa svojim iskusnijim kolegom Mešinom prije toga je godinama surađivao u kazalištu.

''Igor Mešin je fenomenalan kolega i prijatelj, velika mi je podrška i gušt je dijeliti s njim pozornicu. Samo riječi hvale imam za Mešina i ispred i iza kamera. Što više da ja kažem o Igoru, čovjek je uspješan kazališni, filmski i TV glumac, redatelj, voditelj, jako dobar čovjek i prijatelj'', nahvalio je svoga kolegu.

Povezana vijest Celebrity Prestižni međunarodni Emmy opet u Hrvatskoj, Novoj TV i United Mediji ponovo je pripala čast u organizaciji!

Povezana vijest Preporuke Poznata su imena članova žirija prestižne Međunarodne nagrade Emmy gdje je održano polufinalno natjecanje, evo tko je među njima!

Povezana vijest Celebrity U Puli su se okupile brojne zvijezde, stigao je i svjetski poznati glumac: ''Bilo bi nevjerojatno raditi ovdje!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina i sin pozirali s Modrićem i Kovačićem, vidi se koga je najviše obradovao taj susret: "Koji osmijeh!"

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Blanka Vlašić i muž prvi put zajedno nakon skandala sa ženskim nogama, fotografija je otkrila u kakvom su odnosu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS