"vraćamo se povezani..."

Ida Prester sa suprugom se vratila s putovanja pa otkrila koja je njihova tajna sretnog braka: "Roditeljski sastanak da ne bi bio rastanak..."

Ida Prester i suprug - 2 Ida Prester/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ida Prester provela je nekoliko dana sa suprugom Ivanom u Berlinu kako bi učvrstili njihov bračni odnos, a na kraju je otkrila da je misija prošla uspješno.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester nedavno je gostovala u emisiji "Mame kod Lane" gdje je otvoreno progovorila o majčinstvu i svom bračnom životu. 

Naime, Ida je u podcastu istaknula da njezin suprug Ivan nije mogao prihvatiti da više on nije na prvom mjestu u njezinu životu otkako su dobili djecu, dok je ona njemu i dalje broj jedan. 

Baš zbog toga, kako kaže, dogovorili su se da će izdvojiti više vremena koje će provesti zajedno ne bi li još više učvrstili odnos i napunili bateriju u svrhu boljeg odgoja i obiteljskih odnosa.

U skladu s tim su nekoliko dana proveli u Berlinu kako bi se odmorili bez djece.

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Ida je u braku od 2013. godine te zajedno imaju dvojicu sinova - Rija i Roka, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja, kako je jednom objasnila.

''Ja bih tu bila malo ljenja jer sam više u brizi o djeci, ali on je tu u pravu, jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par'', rekla je pjevačica za IN magazin.

Obitelj je sedam godina živjela u Beogradu, a onda su se preselili u Zagreb.

Povezana vijest Celebrity Ida Prester uoči novog albuma progovorila o životnim izazovima: "Često sam mentalno na krivom mjestu, čekam neku bolju budućnost ili..."

Povezana vijest Celebrity Ida Prester ispričala sve o početku ljubavne priče sa suprugom: "Točno na ovom mjestu smo se prvi put ugledali''

Povezana vijest Zanimljivosti Ida Prester objavila naslovnicu s Matanićem kojom su se zalagali za borbu protiv nasilja nad ženama: "Uvijek je najglasnije osuđivao seksualne predatore..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Razne grimase princa Williama uoči utakmice nasmijale su gledatelje, odmah je bilo jasno na koga je njegov sin Louis!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Nekad i sad Upoznali smo ga u domaćem talent showu prije gotovo 15 godina, glazba ga je odvela i izvan Lijepe Naše, a sada je s nama podijelio i lijepe vijesti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS