lijepe vijesti!

Naš uspješni olimpijac zaprosio je bugarsku gimnastičarku, pohvalio se i fotkama: "Doživotno smo najbolji tim..."

Aurel Benović i Joana Jankova - 12 Aurel Benović/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Gimnastičar iz Osijeka Aurel Benović zaprosio je djevojku Joanu Jankovu, koja se također uspješno bavi gimnastikom.

Mladi hrvatski gimnastičar Aurel Benović zaručio je kolegicu, također gimnastičarku Joanu Jankovu, koja dolazi iz Bugarske.

Sretnim vijestima pohvalio se na Instagram profilu te je otkrio da je lijepu Joanu zaprosio u u ponedjeljak u jednom restoranu u okolici Čepina.

"Doživotno smo najbolji tim. Kratko, ali jasno", napisao je Aurel uz fotografije sa zaručnicom.

24-godišnji Aurel, rodom iz Osijeka, ovo je ljeto nastupao na Olimpijskim igrama u Parizu i osvojio sjajno peto mjesto u finalu preskoka, a njegova godinu mlađa zaručnica se nije uspjela kvalificirati, no svakako ima uspješnu sportsku karijeru.

Joana je također pravna pripravnica u Gimnastičarskoj etičkoj zakladi, stručnjakinja za sportsko pravo, studentica Sveučilišta ISDE u Madridu i iza sebe ima nastupe na europskim i svjetskim prvenstvima u gimnastici, gdje je izgledno i počelo poznanstvo s Benovićem. 

Više o Aurelu pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Shrvana djevojka preminulog Liama Paynea otkrila da su planirali vjenčanje: "Srce mi je slomljeno..."

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Popričali smo s roditeljima malog šargijaša koji je osvojio Hrvate: ''Bili smo u šoku od toliko pregleda!''

Povezana vijest inMagazin Stvarno stanje glumačkog posla često je daleko od blještavila: Poznata domaća lica otkrivaju prednosti i mane života ispred kamera!

Povezana vijest Celebrity Nitko ne vjeruje kako Neda Ukraden izgleda sa 74 godine, njezine fotke u bikiniju izazivaju pravu nevjericu, evo u čemu je tajna!

Povezana vijest inMagazin Neprežaljeni košarkaški Mozart napokon je zasluženo dobio svoj film: ''Ja ne razmišljam da Dražena nema, nego da će doći i vidjeti to sve...''

Povezana vijest Celebrity I stručnjaci hvale taktiku Kate Middleton kojom smiruje svoju djecu, tajna je u četiri riječi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS