Slomljena je

Gordana Šaulić u suzama nakon tragičnog gubitka supruga: "Ne mogu ni govoriti"

Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Supruga Šabana Šaulića, Dragana Šaulić otkrila je kako se osjeća nakon tragičnog gubitka supruga.

Supruga tragično preminulog pjevača i "kralja narodne glazbe" Šabana Šaulića, koji je stradao u kobnoj prometnoj nesreći, Gordana Šaulić otkrila je svoju tugu zbog gubitka supruga za Dnevni avaz.

"Što da vam kažem, plačem od jučer. Hvala vam na saučešću. Ne mogu vjerovati što se dogodilo, nema ga više", izjavila je u suzama Gordana, a otkrila je i kada se zadnji put sa suprugom čula.

"Zvala sam ga nekoliko puta u nedjelju, kao da sam osjećala da će se nešto dogoditi. Ne mogu više govoriti. Hvala vam", izjavila je Gordana za Dnevni avaz.

Iza Šabanu su, osim supruge Gordane, ostali i kćeri Ilda i Sanela te sin Mihajlo.

''Mislim da je čovjek bez obitelji, djece, unuka, nesretan čovjek. A ja sve to imam i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina jer mi je jedina neostvarena želja da zapjevam na njegovoj svadbi i igram se s njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželio, i baš ništa od toga kako se odvijao moj život i moja karijera ne bih mijenjao jer sam ostvaren i sretan čovjek. Nisam netko tko boluje od kula i gradova. Supruga, djeca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan", rekao je Šaban u jednom od posljednjih intervjua.

Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći u Njemačkoj kada se vraćao s nastupa.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Danijela Subašića ženskom rodu baš nikad dosta: Omiljeni hrvatski vratar postao maneken na jedan dan

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS