Dugo se znaju

Višnjića u Dubrovniku posjetio kolega iz Hitne službe, objavili fotku: ''Govorio sam ti da ću te pronaći ako ikada svratim!''

Goran Višnjić i Shane West - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Naš glumac Goran Višnjić podijelio je fotografiju sa slavnim kolegom Shaneom Westom iz Dubrovnika.

Naš glumac Goran Višnjić razveselio je pratitelje novom fotografijom na društvenim mrežama.

Naime, u Dubrovniku ga je posjetio njegov dugogodišnji prijatelj i kolega, holivudski glumac Shane West, a zajedno su pozirali u laganim ljetnim košuljama i sa sunčanim naočalama.

''Uvijek je lijepo kad moja medicinska obitelj svrati'', napisao je u opisu Goran.

''Uvijek sam ti govorio da ću te pronaći ako ikad dođem u Hrvatsku'', odgovorio mu je Shane.

Podsjetimo, Višnjić je od 1994. do 2009. godine glumio u seriji ''Hitna služba''. 

Osim njega, u komentarima su se javili i drugi svjetski poznati glumci, Noah Wyle, koji je u seriji glumio Johna Cartera, te John Stamos, koji je utjelovio Tonyja Gatesa.

Sudeći prema njegovim društvenim mrežama, Shane je trenutačno na putovanju kruzerom.

Višnjić je u Dubrovniku već neko vrijeme i ondje ima glumačke angažmane.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko su roditelji Donne Vekić? Od njih je naslijedila ljubav prema sportu, a pomažu joj i u ogromnom pothvatu koji je pokrenula

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Senzacionalna Salma svu svoju raskoš istaknula je u tijesnom bikiniju: ''Ima 57, a i dalje je jedna od najseksi žena svijeta!''

Povezana vijest Celebrity Kakva transformacija našeg glumca, prepoznajete li ga? Ovo su kadrovi iz svjetski poznate serije u kojoj glumi!

Povezana vijest Celebrity Goran Višnjić u modu je vratio imidž kojeg na muškarcima danas rijetko viđamo, kako se vama sviđa?

Povezana vijest Celebrity Ipak je gotovo! Jennifer Lopez i Ben Affleck potvrdili su višetjedna šuškanja: ''Čekali su kad je pravo vrijeme...''

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pozirala s poznatim prijateljicama na Korčuli, trudnički trbuh istaknula je u bijeloj haljini!

Povezana vijest Celebrity Tko je ukrao srce našoj zlatnoj olimpijki? U vezi su već šest godina, a nikada ne biste pogodili čime ju je osvojio!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS