Prošao kroz razne faze

Goran Navojec slavi 54. rođendan, a pogledajte kako se njegov izgled drastično mijenjao posljednjih godina!

Goran Navojec - 1 Boris Scitar/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Goran Navojec slavi 54. rođendan, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako se mijenjao tijekom godina svoje bogate karijere.

Goran Navojec jedan je od najpoznatijih domaćih glumaca i tijekom dugogodišnje karijere ostvario je brojne nezaboravne uloge.

Danas slavi 54. rođendan, a povodom toga u našoj galeriji možete pogledati kako se mijenjao od početka svoje bogate karijere.

S godinama je drastično mijenjao izgled, prošao je kroz mršavije i deblje faze, eksperimentirao je i s kosom, ali svi su ga jednom zauvijek zapamtili po vedrom duhu i humoru.

Iza sebe ima desetke uloga, a najpoznatije su u filmovima i serijama ''Naša mala klinika'', ''Nestali'', ''General'', ''Odmori se, zaslužio si'', ''Dva igrača s klupe'', ''Parada'' i brojnim drugima.

2009. godine oženio se poznatom plesačicom Larisom Lipovac te s njom ima sina Grgura, no razveli su se 2015.

Sreću nakon razvoda Goran je pronašao s glumicom Marijom Škaričić, s kojom je sad već godinama u sretnoj vezi, no uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti. Nedavno je o njihovoj ljubavi progovorio za IN magazin, a što je rekao pogledajte OVDJE.

Goran ima i brata Bojana, koji je također vrlo popularan, a kad su u tandemu, redovito oraspolože domaću publiku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

Povezana vijest Celebrity Larisa Lipovac Navojec blista u zagrljaju šest godina mlađeg partnera, dugo su u vezi, no rijetko ih viđamo zajedno!

Povezana vijest Celebrity Veliku promjenu na Goranu Navojcu teško je ne primijetiti, a ne pamtimo kada je izgledao bolje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS