Zajedno su pozirali

Goran Višnjić nakon dugo vremena viđen je sa suprugom Evom! Njihove fotke prava su rijetkost, evo kako ona izgleda

Goran Višnjić Tonci Plazibat / CROPIX 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Naš glumac Goran Višnjić već je godinama u sretnom braku s Evom Višnjić, a sad su viđeni u doista rijetkom zajedničkom izlasku.

Naš glumac Goran Višnjić proteklih tjedana boravi u Dubrovniku gdje ima glumačke angažmane, a na posljednju predstavu ''Ekvinocijo'' došla ga je gledati i podržati i njegova supruga Eva.

Sretni par pozirao je zajedno nakon predstave, a naš glumac osmijeh s lica u društvu supruge nije skidao.

Njihove doista rijetke zajedničke fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Eva i Goran u sretnom su braku od 1999. godine, a s njom ima i troje djece, sinove Viga i Tina te kćer Vivien. No, zanimljivo je da nijedno od njih nije njihovo biološko dijete.

Sinove je paru rodila surogat-majka, a Vivien su posvojili 2013. godine.

Inače, Eva je kći poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka.

Prije nje, Goran je bio sa Šibenčankom Mirelom Rupić koja mu je rodila kćer Lanu Lourdes.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Ove fotografije princeze zabezeknule su svijet iz očitih razloga, a ona je sada objasnila zašto tako izgleda!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zovu ga najzgodnijim penzionerom na svijetu jer izgleda kao Apolon, a on to ponosno pokazuje na svojoj jahti od 16 milijuna!

Povezana vijest Celebrity Naša velika glumačka imena okupila su se u Dubrovniku uoči spektakla koji se s nestrpljenjem iščekuje!

Povezana vijest Celebrity Kakva transformacija našeg glumca, prepoznajete li ga? Ovo su kadrovi iz svjetski poznate serije u kojoj glumi!

Povezana vijest Celebrity Goran Višnjić vratio se kući s novim imidžem i u šetnji rodnim Šibenikom privukao brojne znatiželjne poglede

Povezana vijest Celebrity Izvukla se iz siromaštva prodajući gole fotografije, a ova pop-zvijezda danas je daleko od žene kakvom ju svi pamte

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se grupe Teens i hita ''Hajde reci što''? Okupili su se nakon 25 godina, evo kako danas izgledaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS