Odbrojava se do početka

Gledate li večeras finale Eurosonga i gdje? Recite nam u anketi!

Baby Lasagna - 2 Livio Andrijic / CROPIX 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Finale Eurosonga samo što nije krenulo, a vi nam recite hoćete li ga pratiti i gdje.

Večeras je finale Eurosonga. Neki će ga pratiti od kuće, neki na javnim mjestima gdje je organizirano praćenje, a neki će se snaći gdje god bili da pogledaju nastup našeg Baby Lasagne.

Povezana vijest Celebrity Švicarska pobjednik Eurosonga, naš Baby Lasagna drugi! Hrvatska dobila najviše glasova publike

Povezana vijest Celebrity Evo o čemu pjeva Nizozemac koji je izbačen iz finala Eurovizije, stihove je posvetio pokojnom članu obitelji

Povezana vijest Celebrity Pogledajte u kakvom se raspoloženju Baby Lasagna uputio na zadnju probu prije finala Eurosonga, njegov izraz lica sve govori!

Povezana vijest Celebrity Što diskvalifikacija Nizozemca znači za Baby Lasagnu i hoće li utjecati na glasovanje?

Povezana vijest Celebrity Došao je dan odluke: Hrvati, jeste li pripremili navijačke rekvizite za veliko finale Eurosonga?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity I Majin Bloom navija za Baby Lasagnu, preslatkim prizorima osvojila je srca Markovih navijača: "U najozbiljnijem razmišljanju..."

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zdenka Kovačiček poslala snažnu poruku Baby Lasagni: "Želim da za Hrvatsku napravi to što je ABBA napravila za Švedsku!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS