Imamo popis!

Baby Lasagna već je najavio svoje koncerte, evo gdje ćete ga ove godine moći slušati!

Baby Lasagna Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Baby Lasagna nakon Eurosonga ima krcat raspored koncerata, evo gdje i kada.

Baby Lasagna u svojoj karijeri doživljava strelovit uspon, a ove godine čekaju ga i brojni koncerti.

Evo kad i gdje.

Mladi glazbenik prvi nastup imat će već ovog mjeseca u rodnom Umagu u sklopu Sea Star Festivala, koji se održava od 23. do 26. svibnja, a pridružit će mu se i eurovizijska senzacija, predstavnica Italije na ovogodišnjem Eurosongu Angelina Mango.

Povezana vijest Celebrity Pjesma ''Rim Tim Tagi Dim'' doživjela je novi veliki uspjeh, ovo je dosad uspio još samo jedan hrvatski izvođač i to prije 65 godina!

Sljedeći nastup imat će 8. lipnja u Zagrebu na glazbeno-scenskom događaju Eurosong - najveći hitovi, koji će se održati u Boćarskom domu. Uz Baby Lasagnu, nastupaju i prošlogodišnja predstavnica Norveške na Eurosongu Alessandra Mele, dvostruka azerbajdžanska predstavnica Efendi i danska pobjednica Eurosonga 2013. Emmelie de Forest.

Baby Lasagna potvrdio je i nastup na Melodijama Jadrana, koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu, a tamo će udružiti snage s natjecateljem Superstara Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda heklani Baby Lasagna, društvenim mrežama širi se fotografija lutkice koja je sve osvojila na prvu!

Zatim ga čeka nastup na svjetski poznatom festivalu EXIT, koji se održava u Novom Sadu, te je prvi regionalni headliner na festivalu nakon Konstrakte 2022. godine. Nakon toga nastupit će na 37. Danima piva u Karlovcu, gdje bi trebao stati pred publiku 1. rujna.

Povezana vijest Zanimljivosti Svi slušaju "Rim Tim Tagi Dim"! Pogledajte koliko je nastup Baby Lasagne dosad prikupio pregleda

Posljednji nastup mogao bi mu biti i najdraži jer ga na zagrebačkoj Šalati 12. rujna čeka prvi samostalni koncert. "Jedva čekam da se vidimo i zatancamo! Meow", napisao je na društvenim mrežama Baby Lasagna, koji je za iduću godinu najavio nove pjesme i nastupe po Europi.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Naš poznati chef pohvalio se najljepšim mogućim vijestima, brzo je objavio i fotografiju iz rodilišta!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS