baš je narastao!

Franka Batelić snimljena u opuštenom izlasku sa sinom, evo što mu je pjevačica kupila tijekom šetnje subotnjom špicom!

Franka Batelić i sin Viktor - 2 Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Franka Batelić snimljena je na zagrebačkoj špici u opuštenom izdanju dok je šetala sa sinčićem Viktorom.

I ovoga puta su se naša poznata lica prošetala zagrebačkom špicom, a kao i uvijek, glavni trg bio je pun ekipe koja je subotnje jutro poželjela iskoristiti na svježem zraku.

Među poznatim Hrvatima pažnju je ukrala pjevačica Franka Batelić koja je u šetnju izašla sa sinčićem Viktorom.

Bila je u opuštenom izdanju noseći traperice, duks i bordo jaknu, a s obzirom da je u ruci držala ukrasnu vrećicu, pretpostavlja se da su se mama i sin uputili na rođendansku zabavu, a Viktor je u ruci nosio tek kupljenu školsku pernicu.

Podsjetimo, Franka je u braku s bivšim Vatrenim Vedranom Ćorlukom, a zajedno imaju dvoje djece. Prije nekoliko dana Franka je progovorila i o njihovu odnosu pa otkrila jedan detalj koji Vedrana najviše živcira, više pročitajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Hana Huljić ni u trudnoći ne odustaje od posla koji voli, svi su na najnovijoj fotografiji primijetili ono očito!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovako je izgledala svadba kćeri bivšeg Vatrenog i zadarskog poduzetnika: Slavilo se "kod Graše", a došla je i naša poznata pjevačica!

Naš olimpijac o najtežem trenutku u svom životu: ''Prošla je godina dana, još se učim nositi s time...''

Druga strana priče o naizgled savršenoj, bogatoj obitelji koja je zataškavala najgore moguće seksualno nasilje nad maloljetnicima

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik žestoko oplela po modernim vezama: "Kad vam frajer kaže da ima puno posla..."

Povezana vijest Celebrity Ecija Ivušić pohvalila se preslatkim fotkama sa sinčićem pa otkrila na koga sliči: "Baš je premeden!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS