zajedničko pojavljivanje

Ćorluka ponosno podržao svoju Franku, koja je imala jako dobar povod za slavlje, a okupila je još poznatih Hrvata!

Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda Frankly good - 3 Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Franka Batelić u Zagrebu je predstavila svoju liniju make-up proizvoda Frankly good, a podržali su je suprug Vedran Ćorluka, majka Ingrid i brojni poznati Hrvati.

Pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić nedavno je pokrenula svoj brend dekorativne kozmetike Frankly good.

Sada je u Zagrebu organizirala svečano predstavljanje svojih proizvoda, na kojem je okupila brojne poznate Hrvatice i Hrvate.

Podršku joj je došao pružiti i suprug Vedran Ćorluka, koji je ponosno pozirao s njom fotografima, iako nema običaj pojavljivati se na sličnim događanjima.

Njihova dječica, sin Viktor i kćerkica Greta, ovaj su put ostali kod kuće.

Događaj nije propustila ni Frankina mama Ingrid Zustović, a među poznatim licima bile su dizajnerica Matija Vuica, glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Mia Dimšić, influencerice Lucija Lugomer i Jelena Perić te brojni drugi.

Svoju kolegicu iz žirija showa "Ples sa zvijezdama" došao je podržati i plesač Marko Ciboci.

Franka je za ovu prigodu odabrala upečatljivu ružičastu kombinaciju u kojoj se istaknula u masi, kako i priliči domaćici i glavnoj zvijezdi događanja.

Fotografije s događaja pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS