Slađe ne može!

Franka pokazala što ju je dočekalo pri dolasku iz rodilišta, preslatki prizor sve je raznježio!

Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Franka Batelić pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu kako ju je sin Viktor dočekao pri dolasku iz rodilišta.

Franka Batelić ovih dana proživljava jedno od najsretnijih razdoblja života nakon što su ona i suprug Vedran Ćorluka dobili kćer Gretu, a sada je raznježila svoje obožavatelje fotografijom kojom im je pokazala što ju je dočekalo pri povratku iz rodilišta.

30-godišnja Franka u priči na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je sin Viktor strpljivo čeka s dva buketa cvijeća u rukama, za nju i malenu sestricu.

"Doček", napisala je pjevačica kratko uz fotografiju.

Franka i Vedran nakon rođenja kćerkice odmah su podijelili i fotografije iz rodilišta uz emotivnu posvetu.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice… Greta, 4. 11. 2022.'', napisala je Franka u opisu dvije fotografije.

Na prvoj fotografiji novopečena majka i sretni otac zajedno poziraju dok Greta Franki leži na prsima, a na drugoj fotografiji pjevačica je fotografirala Gretinu ručicu.

U komentarima ispod fotografija slila se lavina komentara i čestitki roditeljima. Podsjetimo, Franka je vijesti o drugoj trudnoći podijelila u svibnju ove godine nakon što više nije mogla skrivati trudnički trbuščić u emisiji ''Ples sa zvijezdama''.

Par je spol bebe skrivao sve do kraja, a nas su pozitivno iznenadili i predivnim izborom imena za malenu djevojčicu.

Inače, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Naš glumac i plesačica raskinuli zaruke nekoliko mjeseci prije vjenčanja, ovako su donedavno pričali jedno o drugome!

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Žanamari objavila video iz teretane i u prvi plan stavila bujnu pozadinu: ''Kad su ono Olimpijske?''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS