Jedva ga je dočekao!

Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Vedran Ćorluka na dočeku Vatrenih u Zagrebu pozirao je sa sinom Viktorom u naručju, a fotografiju je objavila njegova supruga Franka.

Vatreni su se vratili kući sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a na glavnome zagrebačkom trgu dočekali su ih deseci tisuća obožavatelja, ali i njihove obitelji.

Bivšem Vatrenom Vedranu Ćorluki, koji je postao pomoćni trener Zlatka Dalića, najviše se radovao njegov sinčić Viktor.

Prije njegova dolaska Vedranova supruga Franka Batelić u svojim pričama na Instagramu pokazala je kako je Viktor čekao tatu, a zatim je zabilježila i njihov susret.

"Kad je tata tu, sve je juhuhu", napisala je Franka preko fotografije Ćorluke i sinčića iz koje isijava ljubav, a prigodno je stavila i emotikon srca.

Vedran se s dočeka javio i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je pokazao djelić lude atmosfere.

Ranije smo imali priliku vidjeti i da Ćorluka ima dostojnog nasljednika. Nakon što je Hrvatska osvojila broncu, Franka je objavila video Viktorova slavljeničkoga gola koji je dao kroz noge svojeg ujaka, Frankina brata Nikole.

Inače, Franka i Vedran prije mjesec dana dobili su još jedno dijete.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta, 4. 11. 2022.", napisala je Franka u opisu prve fotografije nje i Vedrana s kćerkicom.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Bilman prvi put u pet godina iznenadio iskrenim priznanjem, je li moguće da je ovo izjavio?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti "Gdje je nestala Maja Šuput?" Pogledajte pomalo bizarnu fotku koja je nastala tijekom reklama u finalu Supertalenta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS