Opa!

Naš zgodni influencer pozirao u odori koju žene obožavaju, tisuće lajkova prikupio je u kratkom roku, a jasno je i zašto!

Fran Lauš pozirao je odjeven kao pilot, čime je posebno osvojio ženski dio svoje Instagram publike koja prevladava na njegovu profilu.

Naš popularni influencer i kandidat showa "Ples sa zvijezdama" Fran Lauš na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju kojom je izmamio mnoge uzdahe obožavateljica, a na prvi je pogled jasno i čime.

Fran je pozirao odjeven u stilu pilota i to u kabini helikoptera, a kako bi najavio novu emisiju hit-showa u kojem se natječe i čija će tema biti "filmska večer".

"Jel ima gdje nafte, da donesem slobodu?", napisao je Fran uz objavu.

"Top G", "Goriš", "XXXL cool", komentirali su mu pratitelji.

Frana na profilu na Instagramu prati više od 73 tisuće ljudi, a zbog sadržaja koji objavljuje prevladavaju žene. U "Plesu sa zvijezdama" mentorica mu je plesačica Rebecca Krajnović, a
iako se cijeli život bavi sportom i diplomirao je na Kineziološkom fakultetu, u plesnim vodama prije showa se nije okušao.

"Nemam apsolutno nikakvog iskustva s plesom, nisam nikada previše razmišljao o tome jer za sebe smatram da sam loš plesač. Iskreno se sam sebi čudim što ću sudjelovati u showu", otkrio nam je uoči početka "Plesa sa zvijezdama".

Osim što je uspješan influencer, Fran je i fitness trener, a bio je i mister fotogeničnosti te nogometaš.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lidija Bačić prisjetila se pjevanja u crkvi, ali i koja joj je velika želja: "Htjela bih se ostvariti u toj ulozi"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS