Baš je uživala!

Fani Stipković fotografi su uhvatili u ležernoj šetnji rivom na rodnoj Korčuli, a sjela je i na svoje omiljeno mjesto!

Fani Stipković - 2 Ivana Ivanovic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Fani Stipković uhvaćena je u šetnji svojom Velom Lukom na Korčuli, a društvo joj je pravio njezin pas, s kojim je sjela u omiljeni kafić popiti sok.

Naša sportska novinarka sa španjolskom adresom Fani Stipković uhvaćena je u šetnji svojom Velom Lukom na rodnoj Korčuli.

Fani je ulicama mjesta prošetala u plavoj haljinici koja je malo isticala njezin trudnički trbuščić, a ispod velikog slamnatog šešira i sunčanih naočala gotovo je nije bilo moguće prepoznati. Fotografi su je uhvatili dok je hodala do svog omiljenog kafića u kojem je sjela i popila sok, a društvo joj je pravio i njezin psić Che.

Međutim, na Korčulu nije stigao i njen zaručnik i bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro. Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Ove godine ozakonit će i svoju ljubav te izreći sudbonosno da prije nego što im beba stigne u listopadu.

Fani se zbog Fernanda ove godine iz Španjolske, u kojoj je godinama živjela, preselila u Meksiko jer je on postao direktor meksičkoga nogometnog kluba Chivas.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput pokazala tko je iznenadio Blooma na terasi: "Danas smo imali gosta..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS