wow!

Fani Stipković u ovoj očaravajućoj haljini s dekolteom opravdala je titulu jedne od najljepših novinarki: "Oduzimaš dah!"

Fani Stipković - 2 Fani Stipković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Fani Stipković zablistala je na crvenom tepihu u Madridu, a pratitelje je oduševila fotografijama u glamuroznoj haljini koja joj je savršeno pristajala.

Naša sportska novinarka Fani Stipković slovi za jednu od najljepših i najzgodnijih žena s domaće scene, a sada je ponovo oduševila fotografijama s jednog događaja u Madridu.

Na crveni tepih stala je u prekrasnoj teget-plavoj haljini koja je sezala do poda, a krasio ju je otvoren dekolte i ramena. 

Fani je modnu kreaciju upotpunla s raskošnom ogrlicom i crnom torbicom.

"Jedna spektakularna noć", napisala je u opisu niza fotografija, a od pratitelja je dobila brojne komplimente.

"Uvijek prelijepa", "Oduzimaš dah", "Diva", "Ljepotica", nizali su se komentari.

Lijepa novinarka nedavno je privukla pažnju na madridskom stadionu gdje je pozirala u bijeloj majici bez grudnjaka, a fotografije pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Fani se još prije nekoliko godina odselila u Španjolsku gdje je radila kao novinarka.

Tamo je upoznala i svog sadašnjeg supruga Fernanda Hierra, a njihovu ljubav uvećao je i sinčić Nicolas kojeg je rodila u listopadu prošle godine.

Ovo ljeto odmarala je u Hrvatskoj, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/42 >> Pogledaj i ovo +38 Celebrity Baby Lasagnu ovaj transparent s koncerta na Šalati posebno je ganuo, svaka čast maštovitim fanovima!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ma je li moguće da Sevkina mama ima 85 godina? Pjevačica objavila niz privatnih fotki, i sin Aleksandar je tu!

Povezana vijest Celebrity Veliko slavlje u obitelji Đoković: Novakova snaha oglasila se na društvenim mrežama, evo što je u pitanju!

Povezana vijest Celebrity Ovako je Baby Lasagna zahvalio fanovima koji su usprkos kiši došli na koncert: "Skakali ste po lokvama, plesali i pjevali..."

Povezana vijest Nekad i sad Svi su primijetili da je nešto drugačije na Taylor Swift: ''Prvi put sam pomislio da je seksi!''

Povezana vijest Preporuke Emily u Parizu napokon je postala serija koja je bar malo uzbudljiva, je li Rim krivac za to?

Povezana vijest Nekad i sad Oduvijek je znamo kao punašnu glumicu, a drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS