talentirana djevojka

Naš bivši Vatreni pohvalio se svojom kćeri koja je nedavno proslavila 18. rođendan, objavio je njihovu fotografiju!

Eduardo da Silva - 8 Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Evo kako izgleda kći našeg bivšeg reprezentativca Eduarda da Silve, nedavno je proslavila 18. rođendan.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva godinama je uveseljavao obožavatelje nogometa, a pripadao je u hrvatsku reprezentaciju unatoč tome što je zapravo bio Brazilac.

U zagrebački je Dinamo došao s 15 godina i brzo pokazao svoj talent za nogomet, godinama je živio u Hrvatskoj, a onda se zaljubio u Hrvaticu Andreu.

Iako tada nije govorio hrvatski jezik, baš kao ni ona portugalski, među njima se rodila ljubav. Dvojac se vjenčao 10. prosinca 2005. i dobili su dvoje djece, kćer Lorenu 2006., a sina Mateusa četiri godine kasnije.

Eduardova kći Lorena nedavno je proslavila 18. rođendan, a tim joj je povodom tata čestitao rođendan.

"Sretan 18. rođendan, moja princezo. Dok svoje srce i um usmjeravaš na stvaranje temelja za odraslu osobu, usudi se vjerovati i isprobati što više stvari je moguće. Nijedan čovjek nema ograničenja! Volim te", napisao je uz fotografiju s kćeri.

Eduardova i Andreina kći Lorena aktivna je na Instagramu i ondje objavljuje fotografije s putovanja. Nedavno je objavila fotografije iz Londona, Dubaija i Meksika, a na toj društvenoj mreži prati je više od tisuću ljudi.

Lorena ne krije da ima smisao i talent za umjetnost pa tako ima i još jedan profil na društvenoj mreži na kojem objavljuje ilustracije, slike i skice svojih radova.

Svoj talent odlučila je nastaviti učiti i nadograđivati i u privatnoj školi Parsons Paris, a njezin tata svaki joj semestar plaća pozamašnih 17 i pol tisuća eura. Inače, riječ je o školi za umjetnost i dizajn u Parizu.

Podsjetimo, Eduardo je bio jedan od omiljenijih igrača Hrvatske nogometne reprezentacije, a nakon što je teško ozlijedio zglob na jednoj utakmici, cijela Hrvatska brinula se kako više neće moći igrati. Iako se vratio na teren, brzo je odlučio da će se umiroviti, a nakon što je prestao aktivno igrati nogomet, Eduardo se počeo baviti otkrivanjem mladih nogometaša u Brazilu kako bi ostvarili uspješnu karijeru u Europi baš kao i on, a ljeti rado dolazi na odmor u Hrvatsku.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity U javnost je procurila fotografija kćeri Hanke Paldum koju gotovo nitko nije imao priliku vidjeti, dok se o njezinu sinu puno pisalo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS