stari kao vino!

Ubojiti dekolte Eve Longorie sve je o čemu se priča s revije u Parizu, ovoj ženi godine ništa ne mogu!

Eva Longoria Profimedia 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Eva Longoria modnom pistom u Parizu prošetala se u bijeloj haljini s iznimno dubokim dekolteom, ukrala je sve poglede.

Jedna od najatraktivnijih glumica svijeta Eva Longoria stigla je na Tjedan mode u Parizu, a nosila je i reviju Walk Your Worth Womenswear, na kojoj su se prošetale mnoge žene iz svijeta showbiznisa.

Ipak, među brojnim ljepoticama ona je ukrala najviše pozornosti u bijeloj haljini s visokim izrezom na nozi, ali i dekolteu.

Eva se samouvjereno prošetala te na kraju pozirala tako što je ružem namazala svoje usne, a još jednom pokazala je zašto je i s 49 godina zovu džepnom Venerom.

Iako je puno puta vidimo sređenu, ova najpoznatija ''kućanica'' voli se pokazati i u prirodnom izdanju, a kako izgleda bez trunke šminke, pogledajte OVDJE.

Ovog ljeta puno je vremena provela na plaži, a pokazala je i sitne nesavršenosti koje su na njoj samo dodatan plus. Fotografije pogledajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ovu kandidatkinju MasterChefa mnogi već dobro znaju s Instagrama, njezina životna priča baš je zanimljiva!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša bivša predsjednica nikad nije izgledala mlađe, drastičan gubitak kila istaknuo je ovaj žuti outfit!

Zvijezda naše nove serije u mini haljini pokazala rezultate nevjerojatne fizičke transformacije!

Petra iz "U dobru i zlu" pokazala kako izgleda jedan dan na snimanju serije koja je sve osvojila: ''Dan je trajao 1565 sati!''

Povezana vijest Celebrity Najpoznatija "kućanica" itekako se može pohvaliti nevjerojatnom linijom u 50. godini, sve će vam biti jasno kada vidite ove prizore s plaže!

Povezana vijest Nekad i sad Ovako se Eva Longoria provodila na ljetovanju u Lijepoj Našoj: ''Nisam znala ni gdje je Hrvatska, a na kraju mi je bilo savršeno!''

Oglasio se odvjetnik glumca čiji je slučaj šokirao regiju: ''Tu ništa nije neobično ni posebno...''

Grubnićevu majku zovu kopijom Maje Šuput, a pronašli smo i njezine fotografije koje nisu obrađene!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS