Pala pomirba?

Bivša hrvatska misica početkom godine rastala se od 13 godina starijeg poduzetnika, a sad objavila fotku s njim pa sve zbunila

Eni Šukunda - 2 Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Naša bivša misica Eni Šukunda pomirila se s poduzetnikom Miroslavom Gavrilovićem od kojeg se početkom godine rastajala.

Bivša Miss Supranational Hrvatske Eni Šukunda objavila je fotografiju s Miroslavom Gavrilovićem od kojeg se rastala početkom ove godine.

Eni i 13 godina stariji poduzetnik bili su na vjenčanju prijatelja, a njihova zajednička fotografija sve je zbunila.

No, kako doznaje net.hr, Eni i Miroslav nedavno su ponovno započeli zajednički život, a ljubav opet cvjeta. Izvor je dodao i kako par nikada nije bio sretniji.

Par se vjenčao 2021. godine, no početkom ove godine za medije je rekla kako se rastaju. Čini se ipak da je ljubav bila jača pa su se nekoliko mjeseci kasnije pomirili.

Inače, Annie je pažnju domaće javnosti privukla svojim estetskim zahvatima i radikalnoj promjeni izgleda o čemu je progovorila i za IN Magazin, više pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Milica iz Kumova ne skriva koliko je zaljubljena, našeg zgodnog rukometaša više ne pušta iz ruku!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Izabel Kovačić tik do poroda pozirala u uskoj suknji: ''Predivna kao i uvijek!''

Naš poznati glumac čeka prvo dijete sa suprugom Sarom, otkrili su nam simboliku imena koje su odabrali

Naš saborski zastupnik objavio rijetku fotografiju svojih kćeri, koje su postale prave ljepotice!

Povezana vijest Celebrity Naša bivša misica koja je šokirala drastičnom promjenom izgleda opet je užarila društvene mreže, i to poprilično golišavom fotografijom

Povezana vijest Celebrity Naša bivša misica drastično se promijenila od 2017. kad je osvojila krunu, ovo kao da je druga osoba, a evo kako je tada izgledala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS