Ma seksi!

Svjetski poznata brineta objavila golišave fotografije na kojima je jedan dio tijela posebno istaknula!

Emily Ratajkowski - 5 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Emily Ratajkowski pozirala je na balkonu okrenuta leđima i u tangicama.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski objavila je niz fotografija u tangama i seksi pozama, a poglede je mamila njezina raskošna stražnjica. Na tangice je kombinirala bijeli topić. 

Osim tih, na društvenim je mrežama objavila staru fotografiju kad je bila trudna, a na njoj pozira potpuno gola u kadi. 

"Ove slike nastale su neposredno prije nego što su se moj identitet i život zauvijek promijenili. Biti mama znači raditi puno tihog, teškog posla kojem često nitko ne svjedoči. Ponosna sam na sve vas mame - vaša ljubav i predanost možda su nešto najljepše na ovom svijetu", napisala je u opisu.

Nedavno je privukla poglede na Met Gali u svom seksi izdanju, u kojem je istaknula baš sve atribute.

Podsjetimo, Emily se prošle godine razvela od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

Poslije toga priznala je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić u problemima: Snimila se u golišavim izdanjima pa zamolila pratitelje za pomoć!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Jedna od najljepših domaćih novinarki nestala je iz javnosti nakon zaokreta u karijeri, a evo kako izgleda i čime se bavi danas!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS