skinule se bez problema

Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Emily Atack Profimedia 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Emily Atack i Nicola Coughlan svojim ulogama u serijama "Rivals" i "Bridgerton" razbijaju sve tabue o plus size glumicama i golotinji.

Nova serija na platformi Disney+ "Rivals", nastala prema predlošku Jilly Cooper, već ima više od 94 % pozitivnih kritika na stranici Rotten Tomatoes i osvojila je publiku i kritiku. Puno pohvala dobila je i glumica Emily Atack, koja u seriji tumači promiskuitetnu suprugu zamjenika premijera Saru Stratton, što je pokazala već u prvoj epizodi kada se skinula do kraja. 

Već u prvih 25 minuta serije 34-godišnja glumica skinula se u donje rublje, a kasnije je igrala tenis kao od majke rođena s likom Alexa Hassella.

"Bilo je tako smiješno jer kad su mi poslali scenarij, rekli su: 'Znaš, morat ćeš igrati tenis gola.' To je bila jedna od stvari koje su rekli. I rekla sam: 'Disney, nema šanse da me natjeraš da igram tenis!'" ispričala je Atack u jednom radijskom intervjuu. "To je ono zbog čega sam se iskreno brinula. Rekla sam da nema šanse! Ali da. Dakle, kad sam prošla sve to, pročitala scenarij, rekla sam: 'Da, ovo je stvoreno za mene, ova uloga.' Te se uloge se pojavljuju vrlo rijetko i to mi je jednostavno progovorilo."

Mnogi su se šokirali koliko Nicola Coughlan ima godina, o čemu više pročitajte OVDJE.

Nedavna revija brenda Victoria's Secret prvi put u svojoj povijesti imala je plus size modele, o čemu više pročitajte OVDJE.

1/42 >> Pogledaj i ovo +38 Celebrity Pismo Taylor Swift ismijava se na internetu, razlog je zbunjujući: ''Ovo izgleda kao da je pisao šestogodišnjak...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Badrić u maloj crnoj haljini morala je pohvaliti i Jelena Rozga: ''Nikad ljepša Nina!''

Koja je to poznata Hrvatica okupila naše zvijezde na privatnoj fešti? Stigli su Seve, Sandi, Vuica, bilo ih je još!

Splitska glumica pokazala svoju mamu, odmah je očito što je od nje naslijedila: ''Holivudska ljepotica!''

Jedno je od najvećih imena hrvatske rock-scene i planira pjevati sve dok je živ!

Povezana vijest Celebrity Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

Povezana vijest Celebrity Što se događa s prstima kralja Charlesa? Svi pričaju o njihovu izgledu, postoji objašnjenje za to

Povezana vijest Nekad i sad Donna iz Beverly Hillsa zaprepastila novim izgledom! Što je to nekadašnja slatkica učinila od sebe?

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS