U fazi oporavka

Elton John progovorio o zdravstvenom stanju, objasnio s čime se borio: ''Proces je spor, ali...''

Elton John - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Elton John je otkrio kako zbog infekcije oka ima problema s vidom.

Glazbena legenda Elton John objavio je na svojim društvenim mrežama kako je ostao s ograničenim vidom poslije ozbiljne upale oka.

"Tijekom ljeta sam se borio s teškom infekcijom oka zbog koje sam nažalost imao samo ograničen vid na jednom oku. Oporavljam se, ali to je izuzetno spor proces i trebat će neko vrijeme prije nego što se vid vrati na oštećeno oko", napisao je.

Dio objave je posvetio bolničkom osoblju: "Tako sam zahvalan izvrsnom timu liječnika i medicinskih sestara i mojoj obitelji koji su se tako dobro brinuli o meni posljednjih nekoliko tjedana. Ljeto sam tiho proveo oporavljajući se kod kuće i osjećam se pozitivno zbog napretka koji sam doprinijeli mom dosadašnjem izlječenju i oporavku."

Slavni prijatelji poput dizajnerice Donatelle Versace, manekenke Helene Christenen i TJ-a Osbournea pružili su mu podršku u komentarima ispod objave na društvenim mrežama.

Otac dva sina, Elton John se prošle godine umirovio od održavanja turneja. Zadnju, 49. turneju "Farewell Yellow Brick Road" uz pauzu je održao od 2018. do 2023. godine, a ostvario je gotovo milijardu dolara zarade.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kate Middleton opet je oduševila svijet gestom prema bolesnoj djevojčici: ''Mama, princeza razumije...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Legendarni glazbenik šokirao objavom: ''Odjednom, iz vedra neba, nisam imao nikakvu kontrolu''

Povezana vijest Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

Povezana vijest Celebrity Vrućim poljupcima sa ženom svog života zaustavio je priče o drastičnoj transformaciji svog izgleda!

Povezana vijest Preporuke Pet najgorih filmova temeljenih na video igrama

Povezana vijest Clubzone Nakon što je pokorila sve dvorane i arene, Doris Dragović dolazi u Sisak, a publici je obećala magičnu noć za pamćenje!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova objavila je fotografiju s majkom, fanovi u nevjerici zbog rođendana koji slavi: ''Nije moguće! Pa kad te rodila?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS