poput skulpture

Uska haljina s otvorom na trbuhu istaknula je nevjerojatno tijelo ove atraktivne brinete!

Eiza Gonzalez - 6 Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Eiza Gonzalez očarala je na cvenom tepihu u dekoltiranoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu figuru.

Na događaju "Summer Gala by Gala One 2024" u Saint-Tropezu u Francuskoj zadivljujuća Eiza González zablistala je u svojoj modnoj kreaciji.

Meksička glumica i pjevačica za taj događaj odabrala je dugačku bež elegantnu haljinu s dubokim dekolteom i otvorenim trbuhom.

Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je zlatnim nakitom, a kosu je podigla u punđu.

Eiza je postala sve zanimljivija javnosti otkrivši svoj glumački talent, a iako je glumila u nekoliko popularnih filmova, postala je popularna nakon suradnje s glumcem Jakeom Gyllenhallom u filmu ''Godzilla Vs. Kong''.

Gonzalez je tiha patnja mnogim muškarcima, pa nije čudno da su je povezivali s mnogim poznatim kolegama i slavnima.

2020. plijenila je pozornost i zbog romanse sa slavnim kolegom Timotheejem Chalametom, koja nije dugo potrajala, a nedugo nakon njega uhvaćena je s manekenom Dustyjem Lachowiczem.

Eizu su u prošlosti povezivali i s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamelom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom i Liamom Hemsworthom.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Koja je tajna mladolikosti članova kraljevske obitelji? Posebnim preparatima nije odolio ni jedan muški član obitelji!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

Povezana vijest Celebrity Srpska turbofolk-zvijezda brani turiste koji na plažu nose svoju hranu i ne unajmljuju ležaljke: ''Kako vas nije sram?''

Povezana vijest Celebrity Ova kraljica skandala nedavno je proslavila okrugli rođendan, no tu brojku nitko ne bi povezao s ovim prizorima u badiću!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte multimilijunski kompleks u kojem Ronaldo uživa sa svojom obitelji, sve pršti od luksuza!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS