Ljepotica!

Atraktivna brineta prošetala u pripijenoj odjevnoj kombinaciji, ne čudi što se za njom okreću brojni poznati muškarci!

Eiza Gonzalez - 1 Eiza Gonzalez - 1 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez - 3 Eiza Gonzalez - 4 Eiza Gonzalez - 2 Eiza Gonzalez Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez - 11 Eiza Gonzalez - 10 Eiza Gonzalez - 9 Eiza Gonzalez - 6 +12 Eiza Gonzalez - 5 Galerija

Seksipilna Meksikanka Eiza Gonzalez prošetala je u crvenom sportskom outfitu pa pokazala utreniranu figuru u uskim tajicama na odlasku u teretanu.

Seksipilna meksička glumica Eiza Gonzalez prošetala je zapadnim Hollywoodom u crvenoj odjevnoj kombinaciji te istaknula svoju sjajnu figuru.

Pogledaj i ovo showbuzz Krenula dalje lagano Još donedavno je razmjenjivala vruće poljupce s bivšim kao da sutra ne postoji, ali navodno ga je već zamijenila s drugim

32-godišnjakinja je u tajicama i topiću prošetala noseći kavu odlazeći u teretanu, a malo tko je mogao ostati ravnodušan na njezinu savršenu figuru.

Eiza je postala sve zanimljivija javnosti otkrivši svoj glumački talent, a iako je glumila u nekoliko popularnih filmova, prošle je godine postala popularna nakon suradnje s glumcem Jakeom Gyllenhallom u filmu ''Godzilla Vs. Kong''.

Također, s Jakeom je surađivala i u novom filmu ''Hitna pomoć'', a glumila je i filmovima ''Vozač'', ''Bloodshot'', ''Brzi i žestoki''.

Gonzalez je tiha patnja mnogim muškarcima pa nije čudno da je se povezivalo s mnogim poznatim kolegama i slavnima.

2020. plijenila je pažnju i zbog romanse sa slavnim kolegom Timotheejem Chalametom, koja nije dugo potrajala, a nedugo nakon njega uhvaćena s manekenom Dustyjem Lachowiczem.

Eizu su u prošlosti povezivali i s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamelom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom te Liamom Hemsworthom.

Nedavno su se medijima širila i šuškanja kako je u vezi s poznatim glumcem Jasonom Momoom, ali nijedno od njih još nije potvrdilo ove informacije.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +31 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić pozirala u tangicama pa se odlučila na provokativan potez: "Zločesta sam"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene