"Kakav moćan par!"

Edin Džeko i njegova lijepa supruga užarili su Instagram zajedničkom fotkom, a evo i gdje su se uputili na odmor!

Amra i Edin Džeko - 2 Amra Džeko/Instagram

Edin i Amra Džeko objavili su zajedničku fotografiju iz Milana, a njihovi pratitelji nisu štedjeli pohvale.

Bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko i njegova supruga Amra posjetili su Italiju, a zajedničkim selfijem pohvalili su se iz Milana.

"Kuća", napisala je Amra u opisu objave, a Edin je inače u Italiji proveo osam godina, od čega je šest nastupao za Romu, a dvije u dresu Intera.

Pratitelji su ih odmah pohvalili u komentarima.

"Prelijepi ste", "Slatkiši", "Kakav moćan par", pisali su.

Par je u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i djevojčicu Hanu. Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević.

Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine. Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 290 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotografije s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Sandra Bagarić oduševila je prirodnom ljepotom u 50. godini, njezine fotke s odmora govore više od bilo koje riječi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Rakitić se pohvalio obiteljskom idilom s jahte, a javio mu se naš bivši Vatreni koji godinama ne igra zbog bolesti

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Clooney napravio kad je vidio da je jedan od fotografa završio na podu!

Povezana vijest Celebrity Teško životno razdoblje za Avu Karabatić: ''Nije u najboljem stanju. Potresena sam, ali pribrana...''

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt prvi put na crvenom tepihu s 30 godina mlađom djevojkom, nije skidao ruke sa svoje ljepotice!

Povezana vijest Celebrity Richard Gere najstarijeg sina cijeli je život skrivao od javnosti, ove su simpatične detalje svi odmah primijetili!

Povezana vijest Zanimljivosti Znate li koje je pravo ime Mile Kitića? Svi ga zovu ovako, ali u dokumentima se piše potpuno drugačije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS