Obitelj na okupu

Ecija Ojdanić u rijetkom izlasku sa suprugom i djecom pokazala zašto u 49. godini neprestano izaziva divljenje!

Ecija Ojdanić Bojan Zibar 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Ecija Ojdanić pojavila se na premijeri predstave "Tvorničke postavke" u maloj zelenoj haljini, a društvo su joj pravili suprug i djeca.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić u 49. godini ne prestaje izazivati divljenje svojom pojavom.

Ništa drugačije nije bilo ni na svečanoj premijeri predstave "Tvorničke postavke", redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, koja je za vikend izvedena u Kazalištu Moruzgva u Zagrebu.

Za tu je prigodu Ecija obukla malu zelenu haljinu u kojoj je pokazala svoju fantastičnu figuru koju duguje trčanju, a na premijeri su joj se pridružili i suprug Robert Orhel te djeca, sin Jakov i kćer Cvita.

Glumica i redatelj u braku su od 2009. godine i Jakov je njihovo zajedničko dijete, dok je Ecija kćer Cvitu dobila s bivšim suprugom Antom Viljcem.

Jednom je prilikom za IN Magazin otkrila koja je tajna njezina i Robertova uspješnog braka.

"Najprije se morate voljeti, ne smijete nikako zanemariti partnera i kad dođu djeca i obveze i ne znam što, partner nam ipak treba biti na prvom mjestu", smatra Ecija.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS