PODIJELILA JE FOTKE

Ecija Belošević cijelo je ljeto uživala na moru, ali jedva je dočekala i povratak u Zagreb, otkrila je zašto!

Ecija Belošević s obitelji Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ecija Belošević ljetni odmor provela je sa suprugom i sinom kojega su dobili u prosincu prošle godine. Atmosferom s odmora pohvalila se na Instagramu.

Brojni poznati Hrvati nakon godišnjih odmora vraćaju se svojim obavezama. S odmora se vratila i naša influencerica Ecija Belošević ex Ivušić, a na društvenim mrežama se pohvalila daškom atmosfere.

Naime, na ljetovanju je bila sa suprugom Goranom i njihovim sinom.

''Naše prvo zajedničko ljeto. Bilo je nezaboravno, ali jedva sam dočekala se vratit u Zagreb malo odmorit. Kakva su vaša iskustva prvih ljetovanja s djetetom? Jeste se odmorili ili umorili?'', pitala je pratitelja na Instagramu.

Preslatkim prizorima malenog Lea nitko nije ostao ravnodušan.

''Predivni ste'', ''Preslatki'', ''Ma smješko premedeni'', ''A je sladak'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Ecija i njezin suprug Goran, inače bubnjar benda Pravila igre, u prosincu prošle godine postali su roditelji dječaka Lea.

Par se vjenčao 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mama hajdukovca zapalila je Instagram fotkom u raskošnoj leopard-haljini, bujni dekolte jedva je uspio zadržati njene obline!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Tko je tajanstvena crnka koja se našla u zagrljaju srpskog šarmera i ukrala svu pozornost?

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput nakon brojnih koncerata vratila se svojoj dnevnoj rutini, odmah se počastila, evo i čime: ''Poslije napornog rada!''

Povezana vijest inMagazin Ova ljepotica nova je Miss Šibensko-kninske županije: ''Ovo mi je bila želja odmalena!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte zašto svi pričaju o ljepotici iz Slatine koju uspoređuju sa Sophijom Loren, očarala je sve u Veneciji!

Povezana vijest Nekad i sad I Magnum je ostario! Muževni znak na licu jedino je prepoznatljivo što je ostalo, glumac je pomalo i zabrinuo svojom pojavom

Povezana vijest Celebrity Knoll se brčkala u plićaku u izdanju zbog kojega su je prozvali malom sirenom, a nakon ozljede noge priznala je i što joj fali: ''Uskoro!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS