sprema nešto s Huljićem?

Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju o privatnom životu koji je trenutno pod povećalom javnosti: "Ja volim pričati o finim stvarima, tako da..."

Dženan Lončarević In Magazin 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Dženan Lončarević na Splitskom festivalu natuknuo nam je da priprema suradnju s Tončijem Huljićem, a izbjegao je pričati o razvodu, kroz koji trenutno prolazi.

Popularni srpski pjevač Dženan Lončarević nastupio je na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Bez tebe vrime ovo stalo je".

S Dženanom smo tom prilikom kratko porazgovarali, a za početak nas je zanimalo otkud njega na Splitskom festivalu.

"Ideja je bila kompozitora Tonija Lasana i drago mi je što sam dio ove veličanstvene manifestacije. Splitski festival je najbolji festival u regiji", rekao nam je Dženan nakon nastupa.

"Ja sam kroz godine postojanja na estradi u regiji tražio neki pravi način da pokucam na vrata hrvatske publike, i mislim da je ovo jedan od boljih. Nemam nikakva očekivanja, bilo mi je drago da se pojavim tu s ovim divnim ljudima", poručio je prije nego što je osvojio treće mjesto na festivalu.

Pjesmu s kojom se predstavio otpjevao je i na ikavici.

"Nije mi se bilo teško prilagoditi, jer djelomično vučem korijene iz Dalmacije, majka mi je Dalmatinka", otkrio nam je Dženan, a pokazao je kako se snalazi u ikavskom govoru kad je u večer ranije, na Jubileju Tea Trumbića, oduševio izvedbom kultne pjesme "Ća će mi Copacabana".

Zanimalo nas je i je li kome posvetio ljubavnu baladu s kojom se predstavio na festivalu u Splitu.

"Svaku pjesmu koji izvodim moram zamisliti da to živim u svojoj glavi, pa i ovu", samozatajno je rekao, a nije htio komentirati ni razvod od supruge Samire nakon 25 godina braka, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece.

"Ja generalno volim pričati o nekim bitnim, finim stvarima, tako da sve što je privatno i u nekom drugom smjeru neka ostane po strani", objasnio je Dženan.

A na spomen njegovih dueta s hrvatskim pjevačicama Indirom Levak i Pamelom Ramljak, natuknuo je i moguću suradnju s Tončijem Huljićem.

"Pričali smo, u najavi je neka suradnja, svašta nešto novo", otkrio nam je Dženan.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica udala se za nogometnog menadžera u neobičnoj vjenčanici, osvanule su fotografije s njihova vjenčanja

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad O ljepoti naše proslavljene sportašice svojevremeno su pisali i svjetski mediji, a ni danas nigdje ne prolazi neopaženo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS