sve su osvojili!

Internetom se širi se presladak video starijeg para na koncertu Eda Sheerana: ''To je ljubav!''

Ed Sheeran TikTok 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Par je zagrljeno plesao uz pjesmu ''Perfect'', a jednom trenutku pala je i slatka pusa.

Koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu okupio je brojne generacije, a sada se na društvenim mrežama širi video starijeg para koji je uživao na spektakularnom koncertu.

Naime, zagrljeno su se njihali uz stihove pjesme ''Perfect'' koju je glazbenik posvetio supruzi Cherry Seaborn, a onda je pala i pusa.

''Najslađi par na koncertu'', pisalo je uz objavu.

Par je raznježio sve koji su se našli oko njih, ali i korisnike društvenih mreža.

''Preslatki su'', ''To je ljubav'', ''Tako se uživa na koncertu'', samo su neki od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Ed Sheeran prvi put je nastupio u Hrvatskoj, a na pozornicu je izašao u majici na kojoj je pisalo ''Zagreb''.

Više o tome pročitajte OVDJE.

Prije njega nastupio je naš roker Dino Jelusić i Calum Scott, a veliku galeriju s koncerta pogledajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Severina u rokerskom izdanju napravila raspašoj u Pločama, atmosfera je bila žestoka!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ni u 51. godini ne libi se skinuti pred kamerama, objavila je snimku za koju je zaplivala u toplesu!

Povezana vijest Celebrity Društvene mreže pune su reakcija poznatih Hrvata na koncert Eda Sheerana: ''Zaboravio sam na mobitel, baš kao nekad!''

Povezana vijest Celebrity Ed Sheeran u Zagrebu je napravio spektakl za pamćenje, pogledajte veliku galeriju s događaja o kojem će se još dugo pričati!

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda iščekivanje jedne od najvećih glazbenih zvijezda u Zagrebu, mjere osiguranja su na visokom nivou!

Povezana vijest Celebrity Ed Sheeran pojavio se u majici s natpisom Zagreb: ''Želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa!''

Povezana vijest Celebrity Zagrebački Hipodrom već krcat obožavateljima velike svjetske zvijezde, zagrijavanje za koncert je u tijeku!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS