Je li pretjerao?

Zdravko Čolić šokirao je ponašanjem na posljednjem koncertu: ''Vidio čovjek da prolazi pa probao i on!''

Zdravko Čolić TikTok/Screenshot 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Na koncertu Zdravka Čolića atmosfera je bila odlična, a upravo to pokazuje i hit-snimka.

Zdravko Čolić prošlog je vikenda nastupio u Crnoj Gori, a društvenim mrežama sada se počela širiti snimka s nastupa koja pokazuje koliko je atmosfera bila odlična.

Naime, Čolić je pjevao svoje brojne hitove pred nekoliko tisuća obožavatelja, a zatim mu je postalo vruće. Na snimci se vidi kako pjevač polijeva publiku vodom, a nakon toga je bacio bocu s pozornice.

Snimka je postala viralna, a pjevača brojni uspoređuju sa srpskim reperom Desingericom. Poznato je da upravo srpski reper raznim predmetima udara svoju publiku, a jednom je prilikom čak ribao sir po svojim obožavateljima.

''Čola je kralj'', ''Želimo duet njega i Desingerice'', ''Vidio čovjek da prolazi pa da proba i on'', glasili su komentari ispod hit-snimke.

Podsjetimo, Čolić će ove jeseni nastupiti u Rijeci čak dvije večeri zaredom, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Marko Ciboci iznenadio je nevjerojatnom transformacijom, evo zašto se na nju odlučio: ''Nakon osam mjeseci...''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Jedna od naših najljepših glumica iznenadila je rijetkim prizorima sebe u badiću, pratitelji su oduševljeni: ''Žena zmaj!''

Povezana vijest Clubzone Zdravko Čolić za Riječane će nastupiti dvije večeri zaredom: Najavljen je datum drugog koncerta

Povezana vijest Celebrity Koncert Zdravka Čolića prekinut nakon sat vremena, no on se nije dao tako lako otjerati s pozornice!

Povezana vijest Celebrity Zdravko Čolić pjevao je na privatnoj zabavi i za 45 minuta dobio nevjerojatnu cifru, evo koliko je naplatio nastup!

Povezana vijest Celebrity Zavirite u velebno zdanje Zdravka Čolića u Puli, vrtoglava cifra koju je izdvojio za ovaj luksuz mnogima je nezamisliva!

Povezana vijest Celebrity Kći Zdravka Čolića pokazala je kakvu su feštu priredili njenom ocu za rođendan!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS