Teška borba u subotu

U subotu će biti teška borba! Baby Lasagna u finalu će se susresti s najvećim konkurentima, no ima tu i nekih iznenađenja!

Angelina Mango - 2 Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Iza nas je druga polufinalna večer Eurosonoga, u kojoj smo čuli 16 novih predstavnika koji su tražili svoje mjesto u finalu natjecanja, a sada znamo i tko će tamo biti.

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga 2024. čuli smo nastupe 16 izvođača koji su pokušali izboriti svoje mjesto u velikom subotnjem finalu.

U finalu ćemo gledati i Latviju, Austriju, Nizozemsku, Norvešku, Izrael, Grčku, Estoniju, Švicarsku, Gruziju, Armeniju. 

Italija, Francuska, Španjolska imaju izravan plasman.

68. po redu Eurosong ove se godine održava u švedskom gradu Malmöu pod sloganom "United By Music". Hrvatsku predstavlja Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", koji ujedno slovi i kao jedan od glavnih favorita, a slušat ćemo ga i u finalu u subotu!

Baby Lasagna nastupio je na prvoj polufinalnoj večeri, a sve o njegovu nastupu koji je bio spektakularan možete pročitati OVDJE.

Gledatelje su kroz program vodili Petra Mede i Malin Åkerman, o kojima više možete pročitati OVDJE, a u drugoj polufinalnoj večeri slušali smo predstavnike Malte, Albanije, Grčke, Švicarske, Češke, Austrije, Danske, Armenije, Latvije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Nizozemske.

Uz njih su nastupili i predstavnici Francuske, Italije i Španjolske, koji već imaju direktan ulazak u finale.

Kao glavni favoriti Eurosonga iz druge polufinalne večeri ističu se švicarski predstavnik Nemo s pjesmom "The Code" i Talijanka Angelina Mango "La Noia", koja ima direktan ulazak u finale.  

Drugu polufinalnu večer otvorila je predstavnica Malte Sarah Bonnici s pjesmom "Loop". Ona je na Eurosongu debitirala još 2009. godine, točnije na Malta Junior Eurosongu, kada je završila na trećem mjestu.

Joost Klein predstavlja Nizozemsku s pjesmom "Europapa". Joostova je glazba optimistična i brza, ali nosi i ozbiljne poruke. Pjeva o mentalnom zdravlju i gubitku roditelja u mladosti, a u svojim pjesmama tugu pretvara u ushićenje, podsjećajući sve da smo svi samo ljudi.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Prijeti li Italija Baby Lasagni? Zgodna Angelina visoko kotira na kladionicama

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Talijanka s Eurosonga jedina je žena kojoj je u zadnjih 10 godina nešto uspjelo poći za rukom!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS